Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Helende meditatie met als een algeheel gevoel van welbevinden te bewerkstelligen. Thema's als vergeving komen aan de orde.
Ontspannen, Relaxen, even de drukte van alledag achter je laten met de Relax Meditatie, zoals de meditatie 'vergeving'
Film met aansluitend meditatie (zoals The Secret, The Moses Code, What the bleeb...etc)
Zangmeditatie: chanten van mantra's zoals de Mula (Moola) Mantra, Gayatri Mantra, etc. Helend, rustgevend en ontspannend.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Moola Mantra, de Mantra aller mantra's. Beluister hem hier.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
               Magic Meditation
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Abundance Meditatie

Chant Meditatie

Movie & Meditatie

Relax Meditatie

Healing Meditatie


Chakra Meditatie

Kindermeditatie

Zwangerschaps Meditatie

Klantervaring
Ieder ogenblik in het leven,
is vreugde, overvloed en geluk.
Ieder ogenblik in het leven,
is het begin.

Mediteren kan ik niet
"Ik kan niet mediteren en ik zal het ook nooit leren." Een vaak gehoorde kreet. Maar wat is mediteren eigenlijk? In kleermakerszit op een rustige plek zitten, ogen gesloten, kaarsen, wierrook, zonder gedachten? Heerlijk en dat is ook zeker (ongeveer) wat we doen met Magic Meditation.

Maar is dat mediteren? Ja en nee. Het maakt namelijk niet uit waar je bent, wat je doet, wat je draagt, of je je ogen open of dicht doet. Een wierrooklucht is fijn tijdens het mediteren, maar een kattenbak verschonen kan even meditatief zijn.

Meditatie zien wij als dit moment dat je helemaal in het hier en nu bent. Terwijl je dit leest en je opmerkt dat je al even niet geknipperd hebt met je ogen, dat je kijkt naar de letters op je beeldscherm en even alles om je heen vergeet, ben je al in een geconcentreerde toestand die we 'trance' noemen. En als er een gedachte bij je opkomt (wat dan ook) kun je deze zien als een bezoeker, een wolkje aan de lucht. Aan jou de keus wat je doet met je gedachte: of je er in meegaat of deze waarneemt en loslaat. Dit laatste is meditatie.

Alle variaties van Magic Meditation bij The Magic Factory hebben een ander karakter, een andere energie. Maar het zijn allemaal unieke, inspirerende en krachtige meditaties die jou weer vanuit je pure krachtige kern laten stralen!

<< The Secret Meditatie
In deze meditatie ga je vanuit je eigen authentieke, stralende kern jouw wensdroom ontdekken en visualiseren.  Wat is jouw droom, jouw diepste wens? Tijdens deze geleide en interactieve meditatie beleef je je droomwens. Daarnaast krijg je informatie en tips over hoe je datgene dat je het diepst wenst, kunt aantrekken in je leven. Zie ook het krantenartikel over Tanja's Abundance Meditatie. Meer info Klik HIER.

<< Zangmeditatie >>
Chanten is door het zingen van bijvoorbeeld mantra's (zoals de Moola Mantra of de Gayatri Mantra) in een staat van zeer diepe meditatie te geraken. Deze vorm van mediteren is bijzonder helend, rustgevend en blijft nog dagen doorwerken op een heeel prettige manier. Wil je echt eens even totaal tot rust komen en los van de stress van alle dag, dan is deze meditatievorm echt iets voor jou! Meer info Klik HIER.

Movie & Meditatie >>
Laat je even twee uur onderdompelen in de sfeer en energie van een inspirerende film of documentaire met aansluitend een bijpassende, geleide sfeer-meditatie. Er zijn zoveel wonderbaarlijk inspirerende, prachtige films gemaakt (zoals What the bleep..., The Secret en The Moses Code). Wij hebben gemerkt dat een dergelijke film in combinatie met een meditatie die aansluitend, in de energie van de film, gegeven wordt, extra versterkend werkt. Je zult naar buiten lopen met extra verdiepte inzichten en nieuwe inspiratie!

Relax Meditatie
Even de drukte van alle dag laten voor wat het is en je volkomen onder laten dompelen in de rustgevende, helende en ontspannende geleide meditatie die speciaal is ontwikkeld door The Magic Factory. Voor iedereen bestemd. IEDEREEN!!!

Healing meditatie >>
De Healing Meditation heeft elke keer weer een ander thema. Uitgangspunt is echter dat er elke keer een onderwerp of doelgroep wordt benaderd waarvoor specifiek een geleide meditatie is ontwikkeld door The Magic Factory.
Gestresste moeders: Binnenkort zal er een meditatie worden gehouden voor drukke moeders. Een diepgaande, transformerende en helende ervaring.
Vergeving: Daarnaast staat er een meditatie op het programma met als thema 'jezelf vergeven'. Vergeving is n van de meest diepgaande en helende cadeau's die je jezelf kan geven. Zowel vergeven van anderen als vergeven van jezelf. Meer info Klik HIER.

Chakra Meditatie
In de Happy Chakra Meditatie gaan we op reis langs de chakrapunten van de eerste chakra aan de basis, tot aan het zevende chakra boven op je hoofd.

De geleide meditatie heeft als doel om de chakra blokkades te transformeren, zodat jouw levensenergie weer vrijuit kan stromen.
En dat maakt je happy; want balans in je chakra's en een vrijuit stromende energie stelt jou in staat om alles te zijn, doen en hebben wat je wenst. Meer info Klik HIER.


Kinder Meditatie
Binnenkort meer informatie.

Zwangerschapsmeditatie
Binnenkort meer informatie.
 
 
 
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Chanten, chantmeditatie, mula mantra, moola mantra, gayatri mantra, mantra's zingen
Chanten is het langdurig zingende reciteren van teksten, of van woorden met of zonder betekenis, die of spontaan opkomen bij de zinger, of woorden uit oude teksten. Chanten heeft als effect het harmoniseren van ademhaling en hartslag, en brengt het hele menselijke systeem in een andere staat van bewustzijn. Deze staat van bewustzijn wordt ook wel transpersoonlijk genoemd. Iedereen kan chanten, er is niet een bepaalde techniek voor nodig. Alleen maar durf en vertrouwen dat elk geluid wat uit je lijf komt goed is. Chanten wordt dan ook vaak alleen gedaan, als bijzondere vorm van meditatie. (bron: oicob.nl)
Luister hier naar de bijzondere Moola Mantra.
 
 
Ontspannen, Relaxen, even de drukte van alledag achter je laten met de Relax Meditatie, zoals de meditatie 'vergeving'
Op het programma:

The Secret
The Moses Code

What the Bleeb 1 en 2
Je kunt je leven helen (Louise Hay)
Conversations with God (Neale Donald Walsh)

Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
De staat van niet-denken (nietsheid, allesheid, potentieel) wordt ook wel verlichting genoemd. Wat fijn dat jij altijd verlicht bent als je in het hier en nu leeft. Daarvoor hoef je dus geen dure studie te volgen, reis naar India te maken, of uren te mediteren  (hoewel deze drie opties wel buitengewoon plezierig kunnen zijn...)
Wordt ook lid van onze Mindz Meditatie Plaza!
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
2009 - 2010 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Meditaties
Helende ervaring voor lichaam en geest
Diepgaand helende en ontspannende meditatie.
Binnenkort meer informatie via de website
 
 
 
Op de hoogte blijven
Wil je op de hoogte gehouden worden van de agenda van The Magic Factory, dan kun je je je opgeven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan 1 2 keer per maand de gratis nieuwsbrief met daarin allerhande informatie en gratis e-books. Bij aanmelding voor de nieuwsbrief ontvang je bovendien het gratis e-book De Mandala Methode plus meer dan 15 gratis spirituele e-boeken. Je kunt je linksboven aan de pagina opgeven. Klik HIER.
 
Happy Summertime met deze bijzondere meditatie. 4 Augustus is het eindelijk zo ver. geef je nu op!
Beleef deze speelse, inspirerende meditatie
Beleef deze krachtige, transformerende meditatie
Klik hier om te beluisteren
Friday Night Meditatie

Om de week op vrijdag-avond van 20.00 tot 21.30 uur. Met elke week een andere thema-meditatie. Kosten: 12.50 AGENDA

Magic TV gaat binnenkort ook live meditaties uitzenden via skype!! Hier-voor kun je je abbonneren.