Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
              Magic for Business
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Co-creŽren, Inspireren,
In de flow,
Succes creŽrenTarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
Magic for Business
Je bent zo enthousiast begonnen met je bedrijf, je werk, het managen van je team en je medewerkers. En nu merk je dat die flow van de start plaats heeft gemaakt voor een stroef lopende onderneming. Wellicht bespeur je op diverse vlakken weerstand, blokkades en een vastgelopen zaak.

Wij bieden je diverse tools om weer vanuit flow, enthousiasme en inspiratie een succesvolle, blije en bloeiende onderneming te voeren.

One Day Consultancy
…ťn dag fulltime intuitive consultancy binnen je bedrijf. Wij komen naar je toe en scannen je bedrijf, teams en mensen binnen een dag. Door gesprekken te voeren waarbij gelet wordt op energetische factoren, krijgen we een duidelijk beeld van de knelpunten en blokkades van de organisatie.

Het resultaat is een aantal verfrissende, inspirerende en nieuwe ideeŽn waarmee je direct aan de slag kan.

Kosten: Ä 950,- ex. Btw inclusief rapportage.

Business Coaching
Tanja zoekt samen met jou/ jullie de essentie, de kern op van je onderneming. Van daar uit gaan we eenvoudigweg kijken hoe de dagelijkse operatie weer kan gaan stromen vanuit de essentie, de flow en het enthousiasme. Wij coachen alle lagen van de organisatie, alsmede teams en management. Wij streven naar effectieve, kortdurende en kostenbesparende coachingstrajecten.

Business Coaching bij The Magic Factory is absoluut een helende en inspirerende ervaring voor jou en je onderneming!

Kosten: Ä 125,- ex. BTW per uur

Business Meditatie
Business Meditatie voor ontspannen, gezonde en uitgeruste medewerkers. Een geleide meditatie speciaal ontworpen voor de werkvloer. En eventueel speciaal ontworpen voor JOUW werkvloer. Even pas op de plaats in de hectiek van alledag, of je dag juist volkomen ontspannen ingaan.
Ontspannen, enthousiaste en gemotiveerde medewerkers werken harder en kunnen hierdoor  een substantiŽle bijdrage leveren aan het succes van jouw onderneming.

Tanja geeft geleide meditaties met een zeer uiteenlopend karakter aan diverse groepen. De meditaties worden gegeven met humor en zijn absoluut niet zweverig. Juist down to earth en direct. Maar zeer ontspannend en effectief.
Dus begin je dag goed met een Business Meditatie!

Kosten: Ä 350,- ex. BTW voor geheel verzorgde 'in-house' Meditatie

Magic Marketing
Hoe zet jij je bedrijf neer? Website, advertenties, persberichten, promotiemateriaal, advertenties, etc. Alles is communicatie en alles is een uiting van jou. Maar het zijn niet de daadwerkelijke woorden die er toe doen. Welke energie komt mee met jouw boodschap?

De lezers van jouw prmotiemateriaal voelen de energie achter jouw woorden. Is deze energie zelfverzekerd, enthousiast en krachtig? Dan zit je goed. Maar spelen er bij jou onderbewuste onzekerheden en blokkades mee, dan is het uitermate belangrijk dat je deze oplost.

Samen met jou kijken we naar wat je wilt uitdragen en hoe je dit doet We bekijken je website en andere promotiematerialen en -uitingen en zorgen ervoor dat hetgeen je uitdraagt in overeenstemming is met jouw kern en die van je organisatie!

Kosten: Ä 125,- ex. BTW per uur

Over Tanja
Tanja is bachelor Personnel & Organization, heeft diverse aanvullende trainingen en cursussen gevolgd en op dieper niveau studies gevolgd als Hypno-Psychotherapie, de Helende Reis bij Brandon Bays en The Work van Byron Katie. Dankzij kennis van een zeer groot scala van technieken als NLP (Neuro Linguistic Programming), het Enneagram, werken met delen, Family & Business Constellations, etc en ervaring in het bedrijfsleven als International Recruiter en Human Resource Manager, is Tanja bij uitstek de persoon om jou, je bedrijf, je afdeling(en) en medewerkers te coachen om weer in contact te zijn met die 'drive', die 'flow' en dat enthousiasme waar alles mee begon.


Magic Business

Magic for Business

One Day Consultancy


Business Coaching


Business Meditatie


Magic Marketing


Over Tanja

             Tanja Ortmans


Life &
Business Coach
Business Meditatie voor ontspannen, gezonde en uitgeruste medewerkers.
 
 
 
 
 
 
Agenda van The Magic Factory
Meer informatie over Tanja
© 2009 - 2014 The Magic Factory - All rights reserved -
Bezoek ook www.tanjao.com en www.lifedetox.nl

E-mailadres:
Reactie:
Naam:
Contactformulier