Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Agenda van The Magic Factory
© 2009 - 2014 The Magic Factory - All rights reserved -
Bezoek ook www.tanjao.com en www.lifedetox.nl

Onze visie en passie
Magic Factory: de dualiteit

Laat je verwonderen
en inspireren

Durf buiten de lijntje te dromen...

Straal vanuit je kracht

CreŽer wat je wenst

Gedachten zijn wolkjes

Herken de spiegeling
van jezelf in een ander
Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je maar wenst. Sterker nog; alles wat jij wenst is al aanwezig in het hier en nu. En ook alle hulpmiddelen die je nodig hebt om je wensen te laten uitkomen zijn al in jou aanwezig. De overvloed stroomt als oneindige bronenergie door jou heen. Zie het maar als een gouden stroom, een rivier van overvloed: Wat je maar wenst: je grote liefde, een villa, die mooie auto, een baby, leuke vrienden, een prachtig en gezond lijf...Alles stroomt als een gouden rivier van oneindig potentieel door jou en langs jou heen en jij kunt pakken wat je nodig hebt.

CreŽren wat jij wenst kun je doen door gebruik te maken van de Wet van de Aantrekkingskracht. Deze wet stelt dat energie gelijke energie aantrekt. En omdat wij mensen en verder alles om ons heen (tastbaar en onzichtbaar), van energie gemaakt zijn, kunnen wij alles aantrekken wat we maar wensen. Wat je uitzendt kom dus bij je terug, net als een boomerang.


 
             CreŽer wat je wenst

Laat je verwonderen en inspireren
om buiten de lijntjes te dromen,
te stralen vanuit je kracht
en te creŽren wat je wenst
met The Magic Factory!
Om te kunnen aantrekken wat je wenst moet je dus de energie uitzenden van hetgeen je wenst. Dat doe je simpelweg door jezelf voor te stellen dat je hetgeen je wenst al hebt! Want als je je dat heel levendig voorstelt, ga jij de energetische vibraties uitzenden die bij jouw wens horen. Jij gaat je ook gedragen zoals je je zou gedragen als je die wens al hebt. Als jij 20 kilo wilt afvallen en je ziet jezelf al als slank, zul jij er geen enkele moeite mee hebben om slank te denken, te fantaseren, slank te bewegen en te eten zoals je eet als je slank bent. Ookal is je lijf nog niet zoals je het hebben wilt, dat maakt niet uit, want in je hoofd, je fantasie, is dat wel het geval. Zo zend je de juiste energetische vibraties uit en trek je aan wat je wenst.