Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Onze visie en passie
 
We veroordelen in anderen
datgene wat we in onszelf
het meeste vrezen
Spiegel je aan je medemens
en ontdek jezelf
Bekijk de wereld door een roze, magische bril en laat je verwonderen en inspireren.
Wie niet waagt, die niet wint! Durf verder te dromen dan je denkt.
Jij bent oneindig potentieel en je kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst.
Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wilt. Je stoutste dromen waarmaken. Lees hoe!
Jouw gedachten zijn niet wie jij bent, maar slechts bezoekers, lees meer...
Leer jezelf kennen en van jezelf houden, dan vallen de verschillen weg tussen jou en de ander.
 
Leer jezelf kennen
De allerbeste methode om jezelf te leren kennen, is door te letten op wat je voelt, denkt en zegt in interactie met anderen. Jij bent liefde, kracht en oneindig potentieel. In essentie dus! Helaas vergeten we dat vaak en identificeren wij onszelf met de ideeŽn die we over onszelf hebben gevormd. En ook identificeren wij ons met de ideeŽn van hoe we DENKEN dat we moeten zijn om aardig gevonden te worden. Dit is ons beschermingsmechanisme, want als mensen ons aardig vinden, zijn we veilig (even kort door de bocht).

Als we iemand tegenkomen waar we ons goed bij voelen, kunnen we ervan uitgaan dat deze persoon mee resoneert met de kanten in ons die wij als 'goed' bestempelen. Oftewel het gedrag dat wij graag in onszelf zien om aardig gevonden te worden. Als kind was dit meestal het gedrag dat onze ouders door positieve feedback beloonden. Zo wisten we dat als we ons op deze goede manier zouden gedragen, onze ouders ons zouden liefhebben en beschermen.

We deden als kind natuurlijk ook wel eens dingen die onze ouders, als negatief gedrag bestempelden. Wij hebben door de jaren heen (onbewust) geleerd dit negatieve gedrag zo min mogelijk te laten zien. Sterker nog; we hebben dit gedrag weggestopt in ons onderbewuste. Ons onderbwuste herkent ons EIGEN negatieve gedrag echter onmiddellijk. Wat mocht jij als kind niet? Schreeuwen, ruzie maken, snauwen, fluisteren?

Merk nu dan zelf maar eens op welk gedrag, wat voor type mensen, jij vervelend, rot, irritant, negatief vindt. Zo erg dat jij die persoon wel wat zou kunnen aandoen. Waarschijnlijk zijn dat mensen die zich juist zo gedragen als jij vroeger niet mocht. Dat gedrag wat werd afgestraft. En telkens als je zo iemand tegenkomt, zeg dan dankjewel in je hoofd. Want dit zijn jouw leermeesters! Zij zijn namelijk degene die JOUW onbewuste, negatieve, ongewenste gedrag REFLECTEREN. Zij zijn onze spiegel. Zij laten jou zien welke schaduwkanten van jezelf jij ontkend hebt. Welke delen in jou door jezelf worden afgewezen. Om weer helemaal heel te worden is het prettig om alle delen die jij in jezelf hebt afgewezen weer te omarmen. Er weer van te gaan houden. Want jij bent heel en jij bent goed!

Een bijzondere en zeer helende eerste stap in dit proces van acceptatie van jezelf en al jouw zelven is de volgende: Telkens als je je irriteert in je interactie met een ander mens, realiseer je dan dat je je eigenlijk wezenloos ergert aan jezelf! Gewoon aan die onbewust weggeduwde nare trekjes van jezelf. Da's confronterend, maar ook zeer helend. En groet dan het hogere in de ander. Gewoon in gedachten 'hallo' zeggen tegen de goedheid in de ander. Want eigenlijk zeg je dan ook hallo tegen de goedheid die jij (en de ander) in essentie bent. Hier start het proces van acceptatie, heelworden en liefde voor jezelf en tegelijkertijd ook voor de ander.

Herken de spiegeling van jezelf in een ander (en ontdek je afgewezen zelf en keer het proces om naar acceptatie, omarming en liefde)!









Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Herken de spiegeling van jezelf
in een ander

Debbie Ford, licht op de schaduw, de lichte kant van de schaduw
Bestselling auteur
Debbie Ford
Licht op de schaduw, Debbie Ford, binnenkort hier te bestellen
Klik       voor
Filmpje
Filmpje Debbie Ford
Binnenkort kun je dit 'life changing' boek hier bestellen.
Bekijk de wereld door een roze, magische bril en laat je verwonderen en inspireren.
Magic Factory: de dualiteit

Laat je verwonderen
en inspireren

Durf buiten de lijntje te dromen...

Straal vanuit je kracht

CreŽer wat je wenst

Gedachten zijn wolkjes

Herken de spiegeling
van jezelf in een ander
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Agenda 2009
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creŽren wat jij echt wenst!
Straal licht op je schaduw en hij verdwijnt