Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
           Straal vanuit je kracht!

Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Onze visie en passie
 
Laat je verwonderen en inspireren
om buiten de lijntjes te dromen,
te stralen vanuit je kracht
en te creŽren wat je wenst
met The Magic Factory!
Wie niet waagt, die niet wint! Durf verder te dromen dan je denkt.
Jij bent oneindig potentieel en je kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst.
Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wilt. Je stoutste dromen waarmaken. Lees hoe!
Jouw gedachten zijn niet wie jij bent, maar slechts bezoekers, lees meer...
Leer jezelf kennen en van jezelf houden, dan vallen de verschillen weg tussen jou en de ander.
 
Uitleggen wat 'de bron' is, is lastig en eenvoudig tegelijk, omdat de bron zo eenvoudig is. Het is de oneindige, tijdloze  energie van liefde waar alles van is gemaakt. Het is de eenvoud, de oorsprong van jou, je wereld, alles wat leeft en niet leeft, zichtbaar is en onzichtbaar, alles van het verleden, heden en de toekomst. 

Vanuit elke levensbeschouwelijke stroming wordt erover verteld en geschreven. De ene noemt het God, de ander Allah, de volgende heeft het over Hoger Zelf, de Bron, Je essentie, Al er is, je eigen innerlijke kracht, enzovoort.

In wezen komt dus allemaal op hetzelfde neer. De kracht waar we het over hebben is de En het mooiste is: alles is van dezelfde energie gemaakt. Je computer, je hand, je kat op de vensterbank, je kind in de box, de buurvrouw, de wind, de zon, de lucht. En ook je gedachten, je intenties en die van een ander. Alles is gemaakt van deze zelfde, identieke bronenergie!
 
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creŽren wat jij echt wenst!
Magic Factory: de dualiteit

Laat je verwonderen
en inspireren

Durf buiten de lijntje te dromen...

Straal vanuit je kracht

CreŽer wat je wenst

Gedachten zijn wolkjes

Herken de spiegeling
van jezelf in een ander
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Agenda 2009
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
Vanuit deze bronenergie ben jij ontstaan. Je zou kunnen zeggen dat je bronenergie bent in een voertuig (je lichaam). Dit voertuig heeft beperkingen, want als louter bronenergie ben je niet gebonden aan tijd en ruimte en als voertuig, als lichaam wel. Maar dat jij als bronenergie de beschikking hebt over dit voertuig is vooral ontzettend leuk. Hierdoor kun jij zijn, doen en hebben wat je maar wilt.

Omdat je GEMANIFESTEERD BENT als lichaam, kun jij beschikken over de vermogens om zelf ook te MANIFESTEREN! Door je geboorte heb je als het ware een magisch toverstokje gekregen met de mogelijkheden om te zijn, doen en hebben wat je maar wenst. Voorwaarde hierbij is dat je de aanwezige bronenergie toelaat. Want alles is in deze energie aanwezig, ALLES! Dus ook alles wat jij wenst.

De enige beperkingen die er zijn, zijn de beperkingen die jij jezelf oplegt. Jouw gedachten en overtuigingen die als hekken voor jouw voertuig staan. Tussen jou en je droomwensen in. Als je deze hekken met wortel en al weghaalt staat er niks meer tussen jouw ongeremde, oneindige potentieel en je droomwens in de weg. Heerlijk! Maar ook beangstigend. Want jij weet als geen ander over welk ongelofelijk potentieel jij beschikt. Hoe groot jouw scheppend vermogen is. En hoe doeltreffend jij jezelf nu klein houdt door die beperkende gedachten en overtuigingen.
Jouw belemmerende gedachten en gevoelens blokkeren jouw bron
Accepteer je gedachten en gevoelens in het moment ...En vind de bron!