Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
         Gedachten zijn als wolkjes

Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Onze visie en passie
 
Laat je verwonderen en inspireren
om buiten de lijntjes te dromen,
te stralen vanuit je kracht
en te creëren wat je wenst
met The Magic Factory!
Wie niet waagt, die niet wint! Durf verder te dromen dan je denkt.
Jij bent oneindig potentieel en je kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst.
Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wilt. Je stoutste dromen waarmaken. Lees hoe!
Jouw gedachten zijn niet wie jij bent, maar slechts bezoekers, lees meer...
Leer jezelf kennen en van jezelf houden, dan vallen de verschillen weg tussen jou en de ander.
 
50.000 Gedachten per dag  
Jouw gedachten zijn als wolkjes aan de hemel. Een gemiddeld mens schijnt minstens 50.000 gedachten te hebben, waarvan meer dan 70% negatieve. Gedachten zijn slechts bezoekers. Ze komen en gaan, drijven voorbij als wolkjes en soms besluit je om een gedachte te pakken en er waarheid aan te verbinden. Zo ontstaat een gevoel dat daarbij hoort.

Eerst de gedachte, dan volgt het gevoel
Soms is er wel eens iemand die wat nors kijkt of me geen gedag zegt. De gedachten die dan als wolkjes langs mijn hemel drijven kunnen zijn: “Ze heeft slecht geslapen, ze heeft haast, ze heeft ruzie met haar dochter gehad, ze moet werken en heeft daar geen zin in, ik heb iets verkeerds gezegd, ze vindt me niet meer aardig” En bám! Voordat ik het besef is het gebeurd: ik heb een negatieve gedachtewolk van mijn hemel gepakt en deze als waarheid bestempeld. Vanuit al die gedachten grijp ik de gedachte dat ze me niet meer aardig vindt. Ik voel hoe ik me dan voel (verloren, bang, verdrietig?) en stel mijn hele frequentie, mijn gevoel er op in. (lees verder onder de wolkenlucht...)


Acceptatie = Loslaten
Het is niet erg om een gedachte te grijpen en de emotie te voelen die deze teweeg brengt. Dat is menselijk. De kracht ligt hem in je vermogen om deze gedachte en de bijbehorende emotie los te laten. Ze is niet van jou, ze is niet waar (dat weet je immers niet) en jij hoeft je er niet druk om te maken. Je kunt je gedachten loslaten en de emotie die daarbij hoort. Net zoals je een vogel in de lucht vrij laat! Als de gedachte je een goed gevoel geeft, kun je ervoor kiezen deze gedachte bij je te houden. Positieve gedachten zijn een krachtig hulpmiddel om je af te stemmen op de frequentie van datgene wat je wenst. De beste methode voor mij om een gedachte (of emotie) los te laten, is om helemaal te accepteren dat ik deze bepaalde gedachte of emotie heb. (héb, niet bén!). Dan is er geen weerstand, maar acceptatie.

Gedachtenwolkjes
Denk maar aan de wolkjes in de lucht als metafoor voor jouw gedachten. Je gaat ook niet denken: "wat een stomme wolk, hij ziet er zo raar uit dat ik me nu heel boos ga voelen..." Nee je ziet de wolk en accepteert dat deze er is en zo voorbij gedreven zal zijn. Zo is het simpelweg ook met gedachten!

Oefening
Luister naar alles wat je denkt en zet deze gedachten op wolkjes >>>
Merk dan dat je gedachtenwolkjes gewoon voorbij drijven als bezoekers langs jouw blauwe lucht. Zo lang je je gedachtenwolkjes niet gaat pakken en labelen als 'de waarheid', is er geen probleem, enkel vrede: Jouw bron!

 
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Bekijk de wereld door een roze, magische bril en laat je verwonderen en inspireren.
Magic Factory: de dualiteit

Laat je verwonderen
en inspireren

Durf buiten de lijntje te dromen...

Straal vanuit je kracht

Creëer wat je wenst

Gedachten zijn wolkjes

Herken de spiegeling
van jezelf in een ander
Agenda 2009
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creëren wat jij echt wenst!
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Ik ben dik
Ik vind haar stom
Ik ben het niet waard
Ik ben bang
Ik vind dat mijn kind zijn groente NU moet opeten
Ik heb altijd gelijk