Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                 Moola Mantra
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Gratis e-books, Spirituele e-books, e-books m.b.t. The Secret/ The Law of Attraction
Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
OM
Sat Chit Ananda Parabrahma
Purushothama Paramathma
Sri Bhagavati Sametha
Sri Bhagavate Namaha


Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Mijn ervaring met de Moola Mantra
Tijdens een chantmeditatie op een internationale 'silent retreat' die ik bijwoonde als deelnemer, hoorde ik deze mantra voor het eerst. Net als met de Gayatri Mantra voelde ik dat het zingen en beluisteren ervan zorgde voor een verandering in mijn systeem. Alsof mijn lichaamscellen en bewustzijn opnieuw werden gerangschikt. De zeer krachtige uitwerking van de mantra beleefde ik in de weken erna. Ik zong hem elke dag, ook voor mijn kinderen als slaapliedje. Ik werd rustiger, meer ontspannen en stopte met vervelende en ingesleten patronen die me belemmerden.

Na heel lang zoeken op Internet was ik dolblij om de website van Oneness Awakening te vinden. Hierop kon ik de mantra beluisteren (als je je volume hebt openstaan, kun je hem nu horen) en meer informatie lezen over de betekenis. Hieronder de tekst zoals weergegeven bij Oneness Awakening:


Moola Mantra
Wanneer je deze Vedische Mantra zelfs zonder de betekenis daarvan te kennen chant, draagt dit kracht uit. Maar wanneer je de betekenis kent en het lied vanuit het gevoel in het hart zingt stroomt de energie miljoenen malen krachtiger. Daarom is het essentieel de betekenis van de mantra te kennen wanneer je het gebruikt.

De Mantra zingen is als het roepen van een naam. Net zoals wanneer je een persoon zijn aanwezigheid voelt als je hem of haar roept, manifesteert zich op dezelfde wijze, de Allerhoogste energie overal rond degene die de Mantra zingt. Daar het Universum Alomtegenwoordig is, kan de Allerhoogste energie zich overal en op alle tijden manifesteren. Het is ook heel belangrijk te weten dat de aanroeping vanuit nederigheid, respect en vanuit grote noodzaak, de aanwezigheid sterker maakt.

Betekenis:

OM
: OM heeft 100 verschillende betekenissen. Gezegd wordt: in het begin was er het Opperste Woord en het woord creŽerde alles. Dat woord is OM. Bij diepe meditatie in stilte kan je de klank OM in je horen. De hele creatie is ontstaan uit de klank OM. Het is de oerklank of de Universele klank waardoor het hele universum vibreert. OM betekent ook het uitnodigen van de hogere energie. Deze goddelijke klank heeft de kracht te scheppen, handhaven en vernietigen, geeft leven en beweging aan al hetgeen bestaat.

SAT-CHIT-ANANDA :


SAT betekent, het alles doordringende bestaan dat vormvrij, vormloos en alomtegenwoordig is. Het is het ongemanifesteerde. Het wordt ervaren als de leegte van het Heelal. Wij zouden kunnen zeggen dat het het statisch deel van het lichaam van het Heelal is. Ieder ding dat gevoeld kan worden en vorm heeft, ontwikkelde zich vanuit dit ongemanifesteerde. Het is zo subtiel dat het alle inzicht te boven gaat. Het kan enkel gezien worden in het groter geheel en wanneer het vorm aangenomen heeft. Wij zijn in het Heelal en het Heelal is in ons. Wij zijn het gevolg en het Heelal is de oorzaak en de oorzaak manifesteert zich als het gevolg.

CHIT is het Pure Bewustzijn van het Heelal dat oneindig is, de alomtegenwoordige manifesterende kracht van het Heelal. Uit dit alles is ontstaan dat wat wij de Dynamische energie of kracht noemen. Het kan zich in iedere vorm of gedaante manifesteren. Het is het bewustzijn dat zich manifesteert als beweging, als gravitatie, als magnetisme, enz. Het manifesteert zich ook als de handelingen van het lichaam, in de vorm van gedachten. Het is de Allerhoogste staat van Zijn.

ANANDA betekent de aard van gelukzaligheid, liefde en vriendschap van het Heelal. Wanneer je ofwel de Opperste Energie in deze Creatie ervaart (SAT) en een wordt met het Bestaan ofwel het aspect van Puur Bewustzijn (CHIT) ervaart, ga je een staat van Goddelijke Gelukzaligheid en eeuwig geluk (ANANDA) binnen. Dit is de oorspronkelijke staat van het Heelal, dat de grootste en de meest diepgaandste staat van extase is die je ooit ervaren kan wanneer je in contact staat met jouw Hoger Bewustzijn.

PARABRAHMA
is het Opperste Wezen in zijn Absolute vorm van Zijn; voorbij ruimte en tijd. Het is de essentie van het Heelal dat met en zonder vorm is. Het is de Opperste schepper.

PURUSHOTHAMA
heeft verschillende betekenissen. Purusha betekent ziel en Uthama betekent het Allerhoogste; de Allerhoogste of Opperste geest. Het betekent ook de Allerhoogste energie kracht welke ons begeleid vanuit de allerhoogste wereld. Purusha betekent ook Mens en PURUSHOTHAMA is de energie die belichaamt is in een Avatar die de Mensheid helpt en begeleidt en nauw betrekking heeft op de geliefde Creatie.

PARAMATHMA
betekent de Allerhoogste energie die aanwezig is in ieder schepsel en in alle wezens, levende en niet-levende. Het is de oer essentie, het wezen of de Antaryamin die vormloos of juist in iedere vorm bestaat. Het is de kracht die naar je komt om je te begeleiden en te helpen zodra en wanneer je maar wilt.

SRI BHAGAVATI
is het vrouwelijke aspect, dat als de Allerhoogste Intelligentie in actie wordt gekarakteriseerd, de Kracht (de Shakti). Het is het Moeder Aarde aspect (de Goddelijke Moeder) van de creatie.

SAMETHA
betekent gezamenlijk of verbonden met.

SRI BHAGAVATE
is het Mannelijk aspect van de Creatie, dat onveranderbaar en permanent is.

NAMAHA
is de begroeting van of het zich overgeven aan het Universum dat OM is en ook de kwaliteiten bezit van SAT-CHIT-ANANDA, dat alomtegenwoordig is, onveranderlijk en veranderlijk tegelijkertijd, de Allerhoogste geest in een menselijke vorm maar ook vormloos is, de essentie van alles dat in de vrouwelijke en mannelijke vorm met de Allerhoogste intelligentie kan begeleiden en helpen. Ik zoek altijd Uw aanwezigheid en begeleiding.

Bron: onenessawakening.nl

 
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Moola Mantra, mantra's
the secret, overvloed, wet van de aantrekkingskracht, law of attraction
Moola Mantra downloaden via Kosmic Music.

Binnenkort kun je meer lezen over de Moola Mantra via deze site.
Laat de klanken van de Moola Mantra op je inwerken, terwijl je meezingt (zie de woorden hiernaast) en de betekenis tot je laat doordringen. Chanten van onder meer de Moola Mantra is ťťn van de meest helende ervaringen die je kunt hebben. Tip: Zing deze mantra als slaapliedje voor kinderen en huilbaby's!
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Gratis kennismaking:
Gesprek


Inspiratie pagina:
heel veel info!

Spirituele e-books: Gratis download

Artikel in de krant:
Meditatie impressie


Onze visie en passie
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades