Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                Gayatri Mantra
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Gratis e-books, Spirituele e-books, e-books m.b.t. The Secret/ The Law of Attraction
Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Om Bhur Bhuvah Svah
Tat Savitur Varenyam
Bhargo Devasya Dhimahi
Dhiyo Yonah: Prachodayat

Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Mijn ervaring met de Gayatri Mantra
De eerste keer dat ik de Gayatri Mantra hoorde (of beter gezegd 'ervoer'), voelde ik dat er iets bijzonders gebeurde met mijn lijf, mijn wezen. Ik kende de tekst niet, ik kende de betekenis ervan niet, ik wist niet eens hoe de mantra heette. Door het chanten ervan voelde ik me herboren, dat wist ik wel! 

Daaropvolgend ben ik ben op jacht gegaan op Internet. Net zolang tot ik deze mantra had gedownload, er alles over had gelezen, de tekst kende en de betekenis ervan. En sindsdien chant ik hem bijna elke dag. Het chanten (en beluisteren) van deze mantra (en de Moola Mantra) hebben me veel rust en ontspanning gebracht. Ik zing hem ook voor mijn kinderen die er heerlijk van slapen.

Onderstaande tekst over deze zeer bijzondere mantra hebben wij met toestemming overgenomen van Innerned. Org: een virtueel tijdschrift over spiritualiteit, geneeswijzen en psychologische onderwerpen.
Gayatri Mantra (door Innerned.org)
Een van mooiste en bekendste mantra's is de Gayatri Mantra. Dit is een oeroude Guru mantra, die tot het begin van deze eeuw van Guru op leerling werd doorgegeven in de vorm van een initiatie. De mantra werd door de Guru in het oor van de leerling gefluisterd. De oude geschriften (de Veda's) verhalen dat de Gayatri een van de eerste mantra's is. De Gayatri is een vrouwelijke mantra, omdat de werking ervan te maken heeft met het Shakti-aspect.
Volgens de Veda's bestond de Gayatri al, nog voordat de mensen in hun lichamen rond liepen.

Ze zou net zo oud zijn als de zon. In haar pure transparantie is ze voorbij het grondstoffelijke, het fijnstoffelijke en het hemelse, al doordringt ze deze drie werelden. Het conceptuele denken van de mens is er de oorzaak van, dat hij in vergetelheid is gevallen van zijn ware natuur. De mens heeft zijn bewustzijn vernauwd, of verdicht tot concepten van de werkelijkheid. De bewustzijnsverduistering. Het is daarom dat de Gayatri de Zon als verlichtend principe aanroept om de mens, die gevangen zit in zijn zelf gecreŽerde illusie (Maya) te doen ontwaken naar zijn ware natuur.

De Gayatri wordt op dit moment door duizenden mensen gezongen, gereciteerd of beluisterd. Het gehele universum is hier bijzonder bij gebaat, vanwege de reinigende werking van de mantra op alle niveaus.

Er zijn vele praktische toepassingen van de Gayatri: om bijvoorbeeld een ruimte (energetisch) te reinigen loopt men 11 maal tegen de klok in die ruimte rond, terwijl men de Mantra reciteert of zingt. De Gayatri kan worden gebeden bij geboorte, sterven, ziekte en huwelijk of bij het begin van een nieuw bedrijf of beginfase van iemands leven. Ook kunnen de vibraties van de Gayatri naar een door oorlog of ramp getroffen gebied in de wereld gestuurd worden. Het enige wat daarbij van belang is, is dat men het met heel zijn hart doet.

De Gayatri is een van de hymnen van de Rig-Veda, de letterlijke vertaling daaruit is:
O, Gij, die het heelal onderhoudt, uit wie alles voortkomt en tot wie alles moet wederkeren, ontsluier het gelaat van de Ware Zon, dat nu verborgen wordt door een vaas vol gouden licht opdat wij de Waarheid mogen zien en onze gehele plicht volbrengen op onze reis naar uw heilige troon.
(bron: Innerned.org)

Terug naar Mantra'se-book gayatri mantra, mantra's
Achtergronden en diepere betekenis van de Gayatri Mantra kun je lezen in dit GRATIS e-bookje...
Gayatri Mantra, mantra's
Laat de klanken van de Gayatri Mantra (versie van Deva Premal) op je inwerken, terwijl je meezingt (zie de woorden hiernaast) en de betekenis tot je laat doordringen. Chanten van onder meer de Gayatri Mantra is een zeer helende rvaring. Tip: Zing deze mantra als slaapliedje voor kinderen en huilbaby's!
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
gayatri mantra op Inerned
© 2009 The Magic Factory - All rights not reserved - KvK-nr.: 34263268 - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda -
  Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie -

Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creŽren wat jij echt wenst!
Agenda 2009
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library