Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                   Mantra's

Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
 
 
Mijn ervaring met mantra's
Mediteren vind ik persoonlijk lastig, omdat ik nooit lang geconcentreerd kan blijven. Gedachten schieten door mijn drukke hoofd en ook het stilzitten vind ik moeilijk. Alleen...als ik chant niet! De eerste keer dat ik in een grote groep kennis maakte met het zingen van mantra's was op een buitenlandse seminar bij Brandon Bays (van The Journey/ De Helende Reis). Brandon vertelde dat ze ooit een keer een week lang gechant heeft. Praktisch nonstop. Meteen daarna moest ze medisch getest worden en werden ook de endorfines (geluksstofjes) in haar hersenen gemeten. Die waren buitenaards hoog. Oftwel; het chanten had het endorfine-spiegel in haar hersenen uitzonderlijk verhoogd.

Toen ik op die mooie avond de facultatieve chantmeditatie bijwoonde, ver weg in het voormalige Oost Duitsland in een prachtig conferentieoord, gebeurde er iets bijzonders. Op een gegeven moment voelde ik mijn lijf niet meer. Het leek alsof ik was opgestegen Ik zat in kleermakerszit op mijn stoel en zong volkomen in trance de mantra's mee. Nog nooit heb ik zo'n diepe staat van meditatie bereikt.

Meteen bij thuiskomst ben ik dagelijks gaan chanten. Ook samen met mijn kinderen die het heerlijk vinden en er goed op slapen. Heb je net als ik vaak moeite om je oofd leeg te maken, te mediteren, je gedachten te laten voor wat ze zijn of concentreer je je gewoon lastig: kom dan eens een chant meditatie bijwonen van The Magic Factory. Als voorproefje hebben we op de website alvast wat mantra's gezet die we dan met z'n allen zingen.

Op dit moment hebben we aparte pagina's op de site over de Gayatri Mantra en de Moola Mantra. De overige mantra's hiernaast kun je beluisteren via Youtube door erop te klikken.

Onderstaande tekst over deze zeer bijzondere mantra hebben wij met toestemming overgenomen van Innerned. Org: een virtueel tijdschrift over spiritualiteit, geneeswijzen en psychologische onderwerpen.Wat zijn mantra's? (Door Innerned.org)
Mantra's zijn gewijde teksten, in het Sanskriet (oudste klassieke taal uit India.) Een mantra is een combinatie van heilige lettergrepen die samen een kern van geestelijke energie vormen. Deze energie fungeert als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties.
Man in mantra betekent in het Sanskriet "denken". Tra komt van 'trai' en kan betekenen "bescherming tegen" of "bevrijding". Mantra betekent dus zoveel als "het denken dat bevrijdt en beschermt".

Het zingen of reciteren van mantra's activeert en versnelt de geestelijk-scheppende kracht en bevordert harmonie in alle aspecten en bestandsdelen van het menselijk wezen. De mantrazanger verandert langzaamaan in een levend centrum van geestelijke vibraties, dat is afgestemd op een vibratiecentrum dat oneindig veel sterker is. Deze energie kan worden gebruikt voor het welzijn van niet alleen diegene die zich daarop heeft afgestemd, maar ook voor het welzijn van anderen.

De mantra's vinden hun oorsprong bij de Guru's. Veel mantra's werden namelijk aan mystici en zieners geopenbaard tijdens hun diepste meditaties.

AUM mantra
Een andere mantra die ook wel de eerste mantra wordt genoemd, is de AUM (zie Sanskriet teken hiernaast.) De lange onderste boog staat voor de droomtoestand, de kromming linksboven is de wakende toestand en de middelste kromming naar rechts is de diepe droomloze slaap daar tussenin. De halve maan rechtsboven symboliseert de sluier der illusie, maya. De stip daarboven staat voor de transcendente toestand.

De oerklank, die benaderd wordt door het AUM, is ook de grondslag van alle mantra's. Het is de oorspronkelijke mantra, die ontstond ten tijde van de schepping, toen de scheiding optrad tussen 'ik' en 'niet-ik'. Volgens de wetenschap van de mantras is deze oer-klank in potentie aanwezig in de basis-chakra van de mens. Er wordt gezegd dat de 52 klanken, die weergegeven worden door de 52 letters van het Sanskriet alfabet, afkomstig zijn van die éne klank. Aangezien deze klanken voorkomen in alle talen kun je tot de conclusie komen dat alle talen voortgekomen zijn uit die Ene.

AUM wordt de Pravana of heilige zaadlettergreep genoemd. De mantra AUM is de bron waaruit lichtstraaltjes ontspringen die alle uithoeken van de geest verlichten.
De klank AUM behoort in drie afzonderlijk resonerende klanken te bestaan, die van gelijke duur moeten zijn en geleidelijk in elkaar overgaan: AH wordt gereciteerd in de navelstreek; OE achter het borstbeen; en MM in keel-, neus- en voorhoofdsholte.

Niet elke mantra begint met AUM. De mantra's waarbij dat wel het geval is worden als krachtiger beschouwd, omdat Pravana de krachten ervan versnelt. Er zijn 170 manieren om het AUM te doen weerklinken en iedere manier heeft een andere uitwerking. De meest gebruikte zijn: de klinker lang aanhouden, wat de omringende wereld beïnvloedt; de medeklinker zo lang mogelijk aanhouden waardoor de zanger innerlijk beroerd wordt.
Wanneer dit bij het begin van een meditatie gedaan wordt, helpt het de verschillende lichamen harmonisch af te stemmen, daar het ieder deeltje magnetiseert en de weldadige krachten aantrekt.

Zaadmantra's (o.a. de AUM-klank.)
Mantras die uit één klank bestaan worden Bija of zaadmantra's genoemd. Deze worden beschouwd als fundamentele of oorspronkelijke mantra's en er wordt van gezegd dat ze alle natuurlijke of ware namen bij benadering weergeven. In het gewone taalgebruik hebben ze geen betekenis. Hun betekenis ligt in de specifieke kracht, die in de mantra gesymboliseerd wordt. Bijvoorbeeld Kring, het vrouwelijk aspect van de Ene of Shakti; Hring is de inwonende energie in de Ene of Maya Shakti.

Hoe Mantra's 'werken' (door Hans van Meteren)
Elk van jouw organen heeft een eigen - primitief - bewustzijn dat het mogelijk maakt dat het functioneert zoals het moet functioneren. Allerlei systemen, zoals de bloedsomloop en de spijsvertering bezitten organen die elk op hun eigen manier werken aan verschillende stadia van één enkel proces. Ook hier speelt primitief bewustzijn een rol.

Deze organen, met elk hun eigen bewustzijn, maken deel uit van jouw lijflijke lichaam. Soortgelijke functies en soortgelijk bewustzijn bestaan ook in het, jouw lijflijke lichaam omhullende, subtiele lichaam. Elk orgaan, elk systeem en je subtiele lichaam bezitten dus een eigen "bewustzijntje".
In jou bestaan daarnaast half-bewuste gedachten die door je organisme zwerven en tenslotte pak je allerlei trillingen op van andere lichamen en organen (met ieder weer hun eigen bewustzijn) rondom je.
Op elk moment van je leven, bij elke hartslag, bij elke oogopslag, ben je miljarden trillingen.

...en nu weer terug naar de mantra's..
Ook mantra's brengen een trilling voort en die trilling kan op den duur al die andere, kleinere trillinkjes gaan overheersen. De mantra-trillingen komen langzaam maar zeker in de plaats van die miljarden kleinere en na verloop van tijd overspoelt de grote mantra-golf al die kleinere rimpelingen, totdat je hele organisme trilt in het ritme van de aan de mantra verbonden energetische en spirituele trilling. Daardoor verandert je organisme op een heel subtiele manier, het wordt één, heel en harmonisch.
Maar ook zo af en toe een mantra zingen kan je ruim maken en je een geweldig gevoel geven.


Muziek voor de ziel
Mantra's zingen
gayatri mantra op Inerned
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Mantra's
AUM

Gayatri Mantra

Moola Mantra

Om Mani Padme Hum

Om Namaha Shivaya

Guru Rinpoche Mantra

Gratis kennismaking:
Gesprek


Inspiratie pagina:
heel veel info!

Spirituele e-books: Gratis download

Artikel in de krant:
Meditatie impressie


Onze visie en passie