Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
                Slank in een Dag
                  
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media
Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
"jouw figuur is exact in overeenstemming met je identiteit. Zoals jij jezelf waarneemt: zo zie je er ook uit en zo word je gezien door anderen. Je identiteit wordt gevormd door jouw drie G's:  Geloofsovertuigingen, Gedachten, Gevoelens. Dus de overtuigingen die jij hebt aangenomen trekken de gedachten aan die jij  'waar' vindt. Deze gedachten zorgen voor een gevoel over jezelf. Negatief? Positief? Wat dan ook: jouw gevoel is je zendmast en trekt exact hetgeen aan wat je uitzendt. Voel je je slank? Dan BEN je slank. Zo simpel is het...

Leer in de workshop wat jouw identiteit is en hoe je deze in een oogwenk kan omswitchen. Denk en voel je slank en begin dan direct met slank te zijn en slank-zijn aan te trekken in je leven. Word net als ik:  'Slank in een Dag'!"

Slank in een dag is terug!

Ik kan me nog herinneren hoe ik na de geboorte van mijn vierde kind probleemloos 20 kilo afviel binnen 5 maanden. Dat deed ik door constant contact te blijven houden met de vreugde en dankbaarheid voor het hebben van mijn droomlijf. Ik had niet alleen het leven geschonken aan vier kinderen, maar ook probleemloos mijn droomlijf weten te behouden (of terug gekregen).

Het spiegelmoment vlak na de bevalling staat me nog bij. Ik ging douchen nadat ik mijn kind ter wereld had gebracht in de knusheid van mijn eigen huis. Terwijl ik stond te douchen, keek ik in de kamerbrede spiegel en zag een dik lijf met gigantische ballonbuik en een hoofdje van mij erboven. H, dacht ik... in dat lijf zit een slank meisje! Dat zal ik nooit vergeten. Het is net als Michelangelo, de beroemde beeldhouwer die prachtige beelden liet ontsnappen uit marmer. Het beeld zat als het ware gevangen in het stuk marmer, maar moest alleen worden bevrijd. Zo is dat ook met bijvoorbeeld slank zijn. Je bent slank in het moment, maar het kan even een aantal maanden duren voordat je slanke zelf ook daadwerkelijk hebt laten bevrijden uit dat dikkere lijf.

Nadat ik 20 kilo was afgevallen (n de laatste jaren ook nog succesvol ben gestopt met het drinken van alcohol, zwarte thee en koffie,  en met roken, suiker en brood eten, etc), besloot ik diep in de psychologie, de neuropsychologie en de magie van het afslankproces te stappen om te begrijpen hoe je slank kunt zijn in een dag, of kunt veranderen in de gewenste jij, op welk vlak dan ook.

Brechje ondervond het drie jaar geleden tijdens de eerste Slank-in-een-Dag Workshop. Ze is nog steeds zo slank als ze toen werd en dit is wat ze schreef:

"Ik wilde tegen je zeggen hoe goed het voor mij heeft
gewerkt, de Slank in een Dag Workshop. Ik ben in een half jaar namelijk tien kilo afgevallen! Ik ben helemaal blij :) Dankzij jou heb ik geen stom dieet hoeven volgen, maar lekker kunnen genieten van alles wat ik at. Ik heb heerlijke chocolade en roomboter gegeten, en me geen moment schuldig gevoeld. Iedere maand riep ik met de volste overtuiging dat ik 2 kilo was afgevallen, en ik geloofde het echt. En wat bleek; iedere maand viel ik ook 1 a 2 kilo af. Mensen vragen aan me welk dieet ik heb gevolgd, of dat ik misschien ben gaan sporten? Als ik vertel wat ik echt doe (genieten van eten, blij zijn met mezelf en geloven dat ik afval), zie ik aan ze dat ze het heel graag willen, maar toch niet kunnen geloven. Maarja, wat maakt het uit, ik merk het wel als ze er open voor gaan staan. En als dat gebeurt, stuur ik ze zeker naar jou!"

Tijdens deze korte workshop leer je
* waar de bekende knop zit die je moet omzetten om slank te zijn in een dag
* hoe je de knop kunt omzetten
*hoe je de knop omgezet houdt (!)
* hoe je mindful heerlijk kunt eten.

En daarnaast doen we een geleide slank-in-een-dag meditatie die jou laat kennis 
maken met de dieper liggende lagen in jou die ervoor zorgen dat je nog niet hebt bereikt wat je wenste en die jou je nieuwe slanke zelf laat ontmoeten.


Jij bent mooi, geweldig en uniek!
Weet je dat? Ik leer je hoe je je 'mindset' zo kunt afstemmen dat jij je weer helemaal happy voelt in je lijf. Onmiddellijk! In een drieneenhalf-uur durende workshop werken we aan jouw zelfbeeld en geef ik tips en tricks voor een gezonde en lekkere (!!!) manier van afvallen. Jij hoeft (net als ik) geen patatje en bonbonnetje te laten staan, hoor!)  
              
               Email* :
Naam*:
Kortingscode:
Alleen invullen als je een kortingscode hebt gekregen.
Inhoud Workshop:

Dit zijn 3,5 uur helemaal voor JOU! En we gaan vooral genieten en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit!

Wat gaan we o.a. doen:

* Eten natuurlijk! (versgebakken brood met roomboter, bonbon, etc) op een mindful manier;
* Tips voor een perfect lijf;
* Jezelf ontmoeten;
* Ontdekken WAAROM je nu nog niet het lijf hebt van je dromen en WAAROM je dat graag wilt;
* En nog veel meer!
Details
Datum en tijd: Zaterdag 3 augustus 2013
Tijd: 11.00 - 14.30
Lokatie: Kalander 29, 1531 Wormer (20 minuten boven Amsterdam en onder Alkmaar)
Bijdrage: 45,00 p.p. Kom je met z'n tween, betaal je 75,- (37,50 p.p.) inclusief geniet lunch-meditatie met lekkere hapjes.
Deelname: De workshop vindt plaats bij een deelname-aantal van zes of meer. Voor aanvang van de workshop krijg je een bevestiging van deelname per e-mail met alles benodigde gegevens.

     
Ontdek het zelf en geef je op voor deze 'mindblowing'
                            Workshop Slank in een Dag:     
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creren wat jij echt wenst!
2009-2013 The Magic Factory - All rights not reserved - KvK-nr.: 34263268 - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda -
  Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie -

Email* :
Naam*:
Kortingscode:
Alleen invullen als je een kortingscode hebt gekregen.
Meteen toen ik deze foto zag dacht ik: "Ja, ik ook, ik ben dag in dag uit mezelf aan het evalueren en verbeteren. En vroeger oordeelde, klaagde en roddelde ik alleen maar en bleef alles bij het oude. Nu wil ik een tekst bij deze artist impression schrijven en realiseer ik me dat ik mezelf niet aan het verbeteren ben, maar dat ik een weg terug bewandel naar de oorspronkelijke ik. Diegene die ik in essentie ben, en het doel waarvoor ik als ziel op deze aarde in dit lichaam ben gekomen. Als ziel manifesteer ik mezelf door dit lichaam. Maar gaandeweg heb ik mijn lichaam en geest 'vervuild' met verkeerde overtuigingen en gedachten over wie ik dacht te zijn, over wie ik dacht te MOETEN zijn.

Ik ben gaan roken, drinken, verkeerd gaan eten, gaan klagen, oordelen, roddelen, drama's uitspelen en in dit proces ben ik mezelf kwijt geraakt. Ik heb dit op een gegeven moment onder ogen gezien en ben mezelf gaan evalueren. Wie ben ik eigenlijk? Waarvoor ben ik op deze wereld gekomen? Wat is mijn unieke talent? Wat wil ik de wereld schenken? Hoe kan ik dit het beste doen? Wat dien ik te veranderen in mijn gewoontes en gedrag om dit te bereiken? Hoe kan ik mijn lichaam en geest optimaliseren om als perfect werktuig te fungeren om mijn doel op aarde te leven, om de wereld mijn unieke gaven te schenken?

Ik was depressief, had een intense angststoornis ontwikkeld, ik was overspannen, kon alleen maar klagen en oordelen en mezelf wentelen in een sausje van zelfmedelijden en slachtofferschap. Dit leidde uiteindelijk tot een algehele burnout. Ik was verslaafd aan sigaretten, aan alcohol, aan suiker, aan eten, aan drama.... Ik zat totaal gevangen in een spelletje verstoppertje spelen voor mijn leven. En toen kwam het moment dat ik zei: "NO MORE!"

Ik stopte stapje voor stapje met mezelf vermoorden door goed te gaan eten, te stoppen met roken, mijn alcoholverslaving de das om te doen (ben nu bijna 11 maanden alcoholvrij!!), te stoppen met al mijn slachtoffertactieken, te starten met meditatie en mindfulness.... en met horten en stoten ontdoe ik mezelf van alle verworven ballast die mij er steeds van heeft weerhouden te zijn wie ik ben! Dit is een proces en het zal de rest van mijn leven ongetwijfeld doorgaan :-)

Inmiddels ben ik expert op het gebied van individuele veranderingsprocessen. Niet alleen om alles wat ik zelf heb veranderd (of verbeterd, hoe je wilt), maar ook om alles wat ik erover heb verzameld en nog steeds verzamel. Alle kennis en informatie van mezelf en van anderen over de (neuro)psychologie van verandering.

Toen ik zelf een in het donker tastende dolende ziel was op zoek naar de antwoorden des levens op mijn pad van verandering, had ik veel aan het stralende licht van inspiratiebronnen die mijn pad beschenen. De mensen die mij waren voorgegaan in verandering. Op welk vlak dan ook. Ik ben nu graag ook zelf een lichtje van inspiratie voor diegenen die zich geroepen voelt delen van zijn of haar leven te veranderen/ verbeteren.

Ik start deze zomer met het geven van workshops gericht op verandering. Omdat ik weet dat veel mensen (waaronder ikzelf) erg veel waarde hechten aan een gezond, fit en slank lichaam, start ik aankomende zaterdag 6 juli met de Groepscoachings workshop bij mij thuis 'Slank in een dag'. Afgelopen week heb ik weer nieuwe info gekregen die als prachtig puzzelstukje valt in de grote puzzel der veranderingsstrategie. Het is een puzzelstukje die helemaal niet gericht is op persoonlijke verandering, maar super functioneel is als marketing en verkoop-strategie. En laat dat nou net the missing link zijn die doeltreffend vertaald wordt door mij naar succesvolle verandering!

Als je de wens hebt jezelf weer terug te bewegen naar the perfect you met the perfect body, en daarbij best wat inspiratie kunt gebruiken, voel je zeer welkom aanstaande zaterdag te komen op de workshop.

Liefs, Tanja (1 juli 2013)
Email* :
Naam*:
Kortingscode:
Alleen invullen als je een kortingscode hebt gekregen.
Lees hieronder verder voor mijn blog over verandering...
Hoe ik slank werd
in een Dag!
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...En download 25 gratis spirituele boeken
Tanja 8 maanden na de geboorte van vierde kindje
Tanja Zandvoort Beach Party
28 juli 2013
40 jaar jong, 4 kinderenOPGEVEN: