Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
gulden snede, Taal van het Licht
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                    Mandala's

Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
 
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Cirkels van de Ziel
Mijn ervaring met Mandala's
Vanaf mijn vroegste jeugd kleur en teken ik heel graag. Een aantal jaar geleden heb ik het mandala kleuren ontdekt. Zowel ik als mijn kinderen zijn hier dol op vanwege de zeer ontspannende en rustgevende uitwerking. Ik zou het mandalakleuren zelfs meditatief willen noemen.
2009 The Magic Factory - All rights not reserved - KvK-nr.: 34263268 - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda -
  Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam - Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie -

Leef je droom: workshops, cursussen, traingen etc
Mandala Tanja
Kijk hiernaast voor nog meer Mandala-links. Zeker de moeite waard.

Mandala's en de link met The Secret
In een mandala kunnen symbolen verweven zitten (zoals zichtbaar in de mandala die ik heb gemaakt). En mandala's volgen de vormen van de heilige geometrie. Dit wordt ook wel de Taal van het Licht genoemd.

Deze geometrische vormen bevatten alle wijsheid van het Universum, en werden door de eeuwen heen in alle culturen gebruikt. Voorbeelden zijn de Levensbloem (Flower of Life), de Kubus van Metatron en de Gulden Snede (Golden Spiral).

De Taal van het Licht heeft alles te maken met de Wet van de minste weerstand. En de weg van de minste weerstand is simpelweg de stroom van bronenergie en de stroom van de natuur. Kijk maar eens naar de gulden snede in de natuur. Deze Taal van het Licht is alomtegenwoordig. Je kunt bijvoorbeeld een mandala ontdekken in een (zonne)bloem of een slakkenhuis >>>.
gulden snede, Taal van het Licht
Agenda 2009
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
Agenda van The Magic Factory
gulden snede, Taal van het Licht
Monniken maken een zand mandala
Gulden snede in slakkenhuis
Als je je eigen stroom volgt, je eigen authenticiteit, zonder blokkades van belemmerende gedachten, leef je volgens de Taal van het Licht, de Wet van de minste weerstand. Alles wat je wilt doen, zijn of hebben zal zich manifesteren in overeenstemming met je wensen en persoonlijke stroom.

Een goede meditatiemethode om 'op stroom te zijn' en belemmerende gedachten los te laten, is het kleuren van mandala's. Maar ook het omgekeerde is het geval. Vanuit diepe meditatie een mandala tekenen, kan een prachtige blauwdruk zijn van jouw authentieke zelf. Jouw ziel. Zo wordt de mandala de cirkel van jouw ziel.

Voor het geboortekaartje van mijn oudste zoon heb ik zelf een mandala getekend (klik op de mandala >). Dit heb ik gedaan uit de losse pols, maar als ik nu de geweldige tekencursus van Starman bestudeer, had ik dat waarschijnlijk een stuk mooier kunnen doen! Deze cursus is een absolute aanrader.
Documentaire over mandala's

Alles over Mandala's

Gratis online
Mandala cursus

Gratis online demo
Mandala Software


Mandala kleurplaten voor kinderen en volwassenen


Mandala-website

Tanja's mandala
In 21 dagen voorgoed van je verslaving, vervelende gewoonte of gedrag af! Klik hier voor meer informatie...
De Mandala Methode
Door Tanja Ortmans
De ultieme methode om je vervelende gewoonte, gedrag of verslaving voorgoed achter je te laten!
...en download GRATIS: