Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media
Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
Afvallen met The Secret: trek jouw streefgewicht aan en blijf slank!
Gratis sprirituele boeken downloaden
Chris Carey - Wie ben je?
Sheila Edwards - Feng Shui The Weath Energy
Nisandeh Netah - Leef Lekker, recept voor succes
Joe Vitale - Dr. Len's geavanceerde methode
BONUS: Succes Quotes, inspirational guide
EXTRA BONUS 1 en 2 van David Cameron Gikandi:
A Happy Pocket full of money &
This book will finally and certainly get you rich...Alle Bonus e-books op een rijtje:
succes
A Happy Pocket Full of Money van David Cameron Gikandi
This book will finally get you rich... van David Cameron Gikandi
De Kunst van het materialiseren van Roy Martina
Roy Martina is één van die mensen die in totale eerlijkheid en waarheid leeft en werkt en volkomen trouw is aan zichzelf en zijn authenticiteit. Dit (werk)boek is een geweldige stimulans om de Wet van de Aantrekking in je eigen leven toe te passen. Alle doelen die ik anderhalf jaar geleden stelde m.b.v. dit boek zijn uitgekomen. Een absolute lees-aanrader!
Above Life's Turmoil van James Allen
De wereld buiten ons kunnen we niet veranderen,maar wel de wijze waarop we de wereld ervaren. Innerlijk geluk, rust en vrede hebben we zelf in de hand. In dit mooie, engelstalige boek van James Allen lees je in prachtige bewoordingen hoe je boven de gekte van alledag kunt uitstijgen. Hierdoor kun je door je innerlijke vrede en wijsheid de buitenwereld vormen naar jouw wens.
Thought Vibration van W. Walker Atkinson
In dit boek zul je ontdekken hoe jij en je gedachten en overtuigingen de wereld om jou heen hebben geschapen. In bloemrijk Engels legt Walker precies en nauwgezet uit hoe je je gedachten kunt gebruiken om de wereld om je heen te creëren. Beeldschoon e-bookje over de Wet van de Aantrekking en het gebruik van je gedachten om te krijgen wat je wenst.

Acres Of Diamonds van Russel H. Conwell
Het fascinerende verhaal van een meester-juwelier en één van de populairste, klassieke succesboeken die ooit is gepubliceerd. Laat je inspireren door deze klassieke en toch zo moderne lezing. Dit korte, maar krachtige boek zou gelezen moeten worden door iedereen die het verlangen heeft een succesvol en overvloedig leven te leven!
Wij zijn een beetje verliefd op Joe Vitale met zijn stralende glimlach en kuiltjes in zijn wangen. Dit boek lees je in één adem uit, omdat het zo persoonlijk en wervelend is geschreven! Een textboek en werkboek en -naar onze mening- één van de meest inspirerende boekjes die er zijn. Heel doeltreffend voor particulieren, maar ook een must-read voor alle Marketing & Sales Specialisten en zelfstandig ondernemers.
Dit bijna 100 jaar oude boek is ontzettend hip door de wetenschappelijke uitleg die Haanel geeft aan het proces van de chemie van 'the mental', dat eigenlijk het hele aspect van denken, voelen en willen omvat. Als je werkelijk dieper in de materie van de Wet van de Aantrekking wilt duiken en goed Engels leest, is dit een boek voor jou!
In 'the Way of Peace' legt bestselling auteur James Allen, alles uit over meditatie en hoe je d.m.v. deze staat van bewustzijn een vreugdevoller, vrediger en liefdevoller leven kunt leiden. Het boek is tekstueel wat brokant en ontoegankelijk, maar absoluut de moeite an het lezen waard.
Dit boek (en haar seminar die ik volgde, want ze komt elk jaar naar Nederland) was een absolute eye-opener. Dit is een werkboek die je ongelofelijk helder inzicht geeft in jouw gedachten die ervoor zorgen dat je lijdt, pijn hebt, verdriet, boos bent, enz. The Work van Byron Katie is één van de eenvoudigste methodes naar innerlijk geluk en rust.
In 'Wat zeg je als je tegen jezelf praat', presenteert Dr. Helmstetter (een vooraanstaand psycholoog, spreker en bekend onder miljoenen Amerikanen) de stap-voor-stap benadering naar 'self-talk', een permanente weg naar een succesvol leven. In dit boek vind je krachtige, nieuwe technieken om jezelf d.m.v. wat je tegen jezelf zegt, te programmeren tot succes. (dank aan www.succesboeken.nl)
Chris Carey's boek is een praktisch, mensgericht en heerlijk leesbaar boek over jou in relatie tot anderen. Hij categoriseert mensen in vier types en het lezen hiervan, geïllustreerd met voorbeelden, maken dat je jezelf en de ander beter begrijpt en met compassie, vreugde en humor de ander kan benaderen. (dank aan www.succesboeken.nl)

Sheila Edwards beschrijft op een wervelende en toegankelijke wijze hoe je door middel van het toepassen van Feng Shui in je huis, positieve veranderingen kunt bewerkstelligen in je leven. De energie van je huis heeft direct invloed op jouw 'welvaarts' energie. Eenvoudige en doeltreffende technieken, absoluut interessant en leuk om te lezen!
Succes als recept, dat je bij wijze van spreken in de keuken kan bereiden. Het kortste, bondigste Nederlandse e-book over het stap-voor-stap bereiden van jouw droomleven. Dit is echt een handboek dat je uitprint en bij je draagt. Super inspirerend en bijna lachwekkend eenvoudig. Als je dit e-book hebt gelezen heb je geen excuus meer om klagend in de zijlijn te blijven hangen. Dan 'kook' jij je eigen, gelukkige droomleven!

Drie Extra
bonus boeken


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Download
Dit korte en krachtige e-bookje is zo spectaculair dat The Magic Factory een Nederlandse vertaling heeft gemaakt. Vanaf nu exclusief op deze website te verkrijgen. Joe Vitale vertelt in dit boekje over de eenvoudige en zeer doeltreffende Hawaiiaanse genezings- en vergevingsmethode Ho'oponopono. Geluk was nooit zo eenvoudig! Een absolute aanrader!!!
 
De kunst van het materialiseren van Roy Martina
Above life's turmoil van James Allen
Thought Vibration van William Walker Atkinson
Acres of diamonds van Russel H. Conwell
Spiritual Marketing van Joe Vitale
Mental Chemistry van Charles Haanel
The way of peace van James Allen
The Works Werkboek van Byronk Katie
Wat zeg je van Dr. Shad Helmstetter
Wie ben je van Chris Carey
Feng Shui The Wealth Energy van Sheila Edwards
Leef Lekker van Nisandah Neta
joevitalehooponopono
Roy Martina - De kunst v. h. materialiseren
James Allan - Above life's turmoil
W. Walker Atkinson - Thought Vibration
Russel H. Conwell - Acres of Diamond
Joe Vitale - Spiritual Marketing
Charles Haanel - Mental Chemistry
James Allan - The way of Piece
Byron Katie - The Work
Dr. Shad Helmstetter - Wat zeg je


Na aanmelding op onze Gratis Nieuwsbrief, wordt je doorgelinkt naar de downloadpagina van de spirituele e-books. Je kunt hier de boeken opslaan op je pc of de pagina bookmarken in je favorieten.

Op de downloadpagina vind je meer boeken dan hier vermeldt staan! Laat je verrassen...
In 21 Dagen Simpel En Doeltreffend Van Je Verslaving Of Vervelende Gewoonte Af.....
Jouw gegevens blijven vertrou-welijk en in het kader van priva-cy wetgeving en beroepsgeheim alleen bestemd voor The Magic Factory! Je kunt je tevens te allen tijde afmelden.
Jouw gegevens blijven vertrouwelijk en in het kader van privacy wetgeving en beroepsgeheim alleen bestemd voor The Magic Factory! Je kunt je tevens te allen tijde afmelden voor de  Magic Mailing!
Om direct toegang te krijgen tot het GRATIS e-book van Tanja Ortmans: De Mandala Methode® PLUS 17 EXTRA GRATIS spirituele e-books: Vul hiernaast je naam en emailadres in. Je ontvangt dan een mail die je bevestigt. Hierna krijg je direct toegang tot The Magic Library!
Wil je stoppen met roken, stoppen met jezelf volstoppen met eten als je geen honger hebt? Wil je stoppen met nagelbijten of zijn er andere verslavingen, gewoonten of ongewenst gedrag waar je mee wilt afrekenen?

Geen probleem! In dit korte, krachtige, simpele en doeltreffende e-book lees je hoe!

Je krijgt inzicht in waarom je impulsen krijgt om dingen te doen die niet gezond en goed voor je zijn EN hoe je dit proces kunt omkeren. Daarnaast krijg je gereedschap in handen om de verbinding met je eigen innerlijke en authentieke kracht te herstellen. Zo kunt je stralend en krachtig vanuit je authentieke zelf het leven creëren waar je altijd al van droomde.

Dit e-book is nu tijdelijk GRATIS te krijgen als je je inschrijft voor de GRATIS inspirerende en informatieve  nieuwsbrief van The Magic Factory. Kijk hieronder voor meer informatie over de e-books die je als Bonus tevens GRATIS bij je inschrijving ontvangt.

Hieronder kun je je gegevens invullen en krijg je toegang tot alle e-books.