Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
Interview Tanja met Yntze
van Zaanradio


Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
 
 
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Gratis kennismaking:
Gesprek


Inspiratie pagina:
heel veel info!

Spirituele e-books: Gratis download

Artikel in de krant:
Meditatie impressie


Onze visie en passie
Tanja heeft in het interview in tien minuten uitgelegd wat 'The Secret' en de Wet van de Aantrekking ongeveer inhoudt:

De Wet van de Aantrekkingskracht

Er is niks geheims aan de WvdA., Deze is net zo waar en ondubbelzinnig als de Wet van de Zwaartekracht. Als je over een steen struikelt val je op de grond. Je wordt niet ineens de ruimte ingeslingerd omdat je niet gelooft in de wet. Of dat je hem niet begrijpt, of stom vindt.

De wet van de Aantrekkingskracht stelt dat energie, gelijke energie aantrekt. En omdat wij mensen en verder alles om ons heen (tastbaar en onzichtbaar), van energie gemaakt zijn, kunnen wij alles aantrekken wat we maar wensen. De wet stelt dat  wat je uitzendt bij je terugkomt. Het boomerangeffect:
Alles wat jij denkt, voelt, zegt, doet uitstraalt (zowel onbewust als bewust en zowel positief als negatief), komt weer bij jou terug.
Veel mensen zeggen dat de wet niet werkt omdat ze niet krijgen wat ze wensen.

De Wet werkt echter niet alleen in positieve zin, maar ook in negatieve zin. Dat vergeet men.
Voorbeeld: Als jij ’s ochtends bij het uit bed komen je teen stoot, terwijl je al slecht geslapen had, kunnen er gedachten door je heen gaan van : ‘Ook dat nog! En ik heb al geen zin in mijn rotbaan, met rotcollega’s, Bah…’.
Je voelt je daardoor miskend, geïrriteerd en boos.
Jouw wezen reageert daarop en gaat een energetische golflengte uitsturen die totaal overeenkomt met jouw negatieve gevoelens.
Als boomerangeffect krijg jij volgens deze Wet hetzelfde weer terug op je bordje: ruzie met je kinderen, een lekke band, een sjachrijnige baas, een haperende computer.
Gelukkig reageert de Wet van de Aantrekkingskracht nog heel veel sterker op alle positiviteit en vreugde die je uitstraalt door je nog meer te geven.

Hoe kun je nou écht krijgen wat je wenst?

Innerlijke kracht: Door je allereerst te realiseren dat jouw innerlijke kracht zo ongelooflijk sterk is, je hebt een oneindig potentieel om ALLES te zijn, te doen en te hebben wat je maar wilt. Jij kan dat allemaal ZIJN, DOEN, en HEBBEN! Sterken nog, je BENT het al!!

Hier en nu: Je leeft NU, wees NU gelukkig en dankbaar en tevreden met wat je bent, doet, hebt. Wees oprecht vreugdevol hierin. Door in het Hier en NU te leven maak je zo’n diep contact met je ware zelf, jouw innerlijke kracht. En zo kun je die kracht ook uitstralen om te zijn, doen en hebben wat je wenst.

Dankbaarheid: Wees oprecht in met heel je wezen dankbaar. voor alles wat je ooit hebt ervaren, gehad, gevoelt in je verleden, alles wat NU in je leven is en alles wat je nog zult gaan zijn, doen en krijgen. Dankbaarheid is één van de krachtigste emoties en het universum zal jouw werkelijk onmiddellijk nog meer geven om dankbaar voor te zijn!

Verantwoordelijkheid: Je realiseren dat jij verantwoordelijk bent voor alles in jouw leven, alle ellende, pijn, ongemakken, ziektes, gedachten, emoties, rotgevoelens. Alles heb jij op de één of andere manier in je leven aangetrokken. Toen ik me dit realiseerde heeft me dat heel wat slikken en tranen gekost om het te accepteren. Want het is nogal wat. Het voelt vaak veiliger en rustiger om anderen de schuld te geven. Zo hoef je niet naar jezelf te kijken.

Keuze: Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven wil echter ook zeggen dat je zo de keuze hebt om negativiteit of positiviteit in je leven aan te trekken. De mogelijkheid om deze keuze te maken heb je elk moment!

Gedachten, Emoties, Frequentie: Die keuze begint met je gedachten en gevoelens. Al jouw negatieve en positieve gevoelens worden veroorzaakt door je gedachten. Je denkt dus eerst iets en daaruit vloeit een gevoel voort. Bijvoorbeeld: ‘Wat kijkt ze raar naar mij, ze vindt me vast te dik. Ja, ik ben ook te dik.’ Vervolgens voel je je daar erg rot over. Je gevoelens werken dus als waarschuwingssignaal. Voel je je rot, dan zit daar een negatieve gedachte achter. Als je die gedachte omturnt in een positieve, verandert jouw gevoel en daarmee meteen jouw hele uitstraling! Dan krijg je: ‘Wat kijkt ze naar mij? Oh, ze vindt mijn jurk vast mooi! Ja, wat ben ik ook eigenlijk blij met deze jurk, hij staat me prachtig!’ Voel je het verschil?
Dus eerst is er een gedachte, die veroorzaakt een gevoel en dat geeft jouw een positieve of negatieve uitstraling of frequentie. En zo trek je weer aan wat je uitzendt, uitstraalt!

Visualiseren: Beleef je droomwens, je diepste verlangens alsof ze er al zijn. Je leeft je droom dus helemaal in het hier en nu en NIET in de toekomst. Stel het je helemaal voor, beleef het met al je zintuigen, blijf dit beleven en leef er je leven naar. Voel het elk moment van de dag, ga er mee naar bed en sta er mee op. Maak een vision board, een plakboek, een wensdoos, alles om je droom maar meer werkelijk voor je te laten zijn.

Alles leuk en aardig, maar waarom krijg ik ondanks al mijn positieve denken dan niet wat ik wil?

Onderwaterwereld: Omdat je veel bewuste positieve gedachten kunt hebben, maar je ook nog een heel onbewust deel hebt. Jouw bewuste is eigenlijk het topje van de ijsberg en je onbewuste een hele onderwaterwereld met allemaal onbewuste gedachten en overtuigingen. Deze onbewuste gedachten en overtuigingen, daar heb jij geen weet van. Maar die zorgen wel voor ruis in je emoties, je frequentie, je uitstraling. De key is dan ook om deze onbewuste stoorzenders letterlijk bijna boven water te krijgen. Dat doen we in de workshop. Als Hypnotherapeut werk ik al lang met het onbewuste en alles wat daar is opgeslagen. Het is juist onze onbewuste onderwaterwereld die roet in ons eten gooit.

Noot: Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan deze onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creëren wat jij echt wenst! 
7 december 2007
Programma Zaanradio
'Zaanstreek Actueel'
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creëren wat jij echt wenst!
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine-

Agenda 2009
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library