Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                            Wensboom
Hang je wens in de wensboom
en woon de gratis wensboom-meditatie bij!
Jouw innerlijke kracht ontdekken; welk potentieel ligt in jou verborgen?
CreŽer je droomleven en laat al je wensen uitkomen. Jij kunt zijn, doen en hebben wat je maar wilt!
Laat je inspireren door The Magic Factory!
Laat je inspireren door The Magic Factory!
Mental Coaching, Spiritual Coaching, Health Coaching, Online Coaching, etc.
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Healing Meditatie, The Secret Meditatie, Relax Meditatie, Zangmeditatie
kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
The Magic Factory: geluk, liefde, succes, overvloed, rijkdom, kracht, gezondheid, vitaliteit, inspiratie, humor...
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Zang
Meditatie
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
Stuur je wens in voor de wensboom
E-mailadres:
Wens:
Naam:
Gratis nieuwsbrief + 22 e-books ontvangen:
Online wensboom
The Magic Factory heeft een online wensboom waar je jouw diepste kleine of grote wens in kunt hangen.

In het formulier hiernaast > kun je je wens invullen en dan plaatsen we die anoniem in de wensboom.
Gratis wensboom-meditatie
Om je wens nog krachtiger in het universum te zetten, organiseren we op 18 december as. een wensboom-meditatie. Deze is Gratis voor iedereen die zijn/ haar wens in de wensboom heeft gehangen. De wensboom-meditatie is een bijzondere en zeer krachtige geleide meditatie. Speciaal ontworpen om jouw innerlijke krachtbron aan te spreken en je diepste wens(en) te vervullen. Een onvergetelijke ervaring!
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine

Agenda van The Magic Factory
Bomen
Aan bomen wordt vaak een bijzondere symboliek toegekend. En door de eeuwen heen hebben bomen altijd een belangrijke rol gespeeld in het vieren van tradities. Dit geldt voor vele culturen, zoals de kerstboom (christendom), de meiboom (germaans vruchtbaarheidsgebruik), de levensboom en de wensboom als o.a. hindu-traditie.

Wensboom
Een wensboom is een speciale boom waarin (kleurige) kaartjes worden gehangen waarop een wens is geschreven. Dit kunnen kleine en grote wensen zijn. Als je iets graag wilt zijn, doen of hebben is het opschrijven van je wens een krachtig middel om je wens te vervullen. En een boom is een krachtig symbool om jouw wens aan toe te vertrouwen! Meer informatie klik HIER... (artikel van Marika Ortmans)
Wensboom
Zet je wens extra kracht bij met deze zeer bijzondere Gratis meditatie!
Hang jouw wens in deze Wensboom
Hang je wens in de wensboom!Begin met dit visualisatieproces in stilte. Vorm dan een mentaal beeld van je wens. Schrijf je wens in de tegenwoordige tijd op, alsof de wens al vervuld is. B.v. íik heb een huisí wanneer je een huis wenst of Ďik heb een fijn contact met mijn vriendí wanneer je dit wenst. Beeld je in hoe het zal zijn wanneer deze wens voor je uitkomt. Hang deze wens in de wensboom op en zeg:
ĎDeze wens of nog beter gaat nu voor mij in vervulling op volkomen harmonieuze wijzeí.
De fijne energie van je wens trekt de vorm aan. Zo gaat hij in vervulling.

De wens gaat vooraf aan de schepping. Dus eerst is er een wens, een gedachte waarna de schepping volgt. Jouw wens wordt manifest. Wanneer iedereen mooie wensen heeft zullen deze wensen mooie situaties aantrekken en creŽren. De hemel zal deze situaties op elkaar afstemmen en de aarde zal er mooi van worden. Zij kunnen een proces inluiden van groei niet alleen voor jou maar ook voor de gemeenschap waarin je leeft. Een wensboom is dan ook van oudsher een heel sociaal gebeuren dat gericht is op vooruitgang.

Van energie naar wens
Rupert Sheldrake (wetenschapper) heeft onderzoek gedaan naar het scheppen van vormen in de natuur. Hij zegt dat elke vorm in de natuur door een energieveld met specifieke informatie wordt bestemd.  Hij noemt deze velden morphogenetische velden.

Deze energievelden bestaan uit de ervaringen van de afzonderlijke soorten. Ervaringen, herinneringen van een individueel energieveld, brengt het desbetreffende Ďsoortí in vorm. Deze vorm met het daarbij behorend energieveld kan zich verder ontwikkelen. Dit gebeurt door voortdurende herhaling, die gericht is op vooruitgang. 

Het kan b.v. nodig zijn dat een vogel hoger moet vliegen dan hij gangbaar deed. Volgens Sheldrake zou de wens van de vogel de aanzet zijn tot een verandering van informatie van het energieveld van deze vogel. Deze verandering luidt een verdere ontwikkeling in, waardoor het nageslacht van deze vogel in een volgend leven hoger kan vliegen.

Volgens Sheldrake zou hiermee ook de voortgang in de sociale evolutie van de mens verklaard kunnen worden. Wanneer je positieve wensen naar de kosmos toezendt en deze vaker herhaalt, verandert dit het informatieveld van het energieveld van jou en heeft dit invloed op jouw leven. Zoals je zaait, zul je oogsten.

(Red.) Marika Ortmans geeft Energiecoaching in haar eigen praktijk (thuiskomen bij Je-Zelf). Tevens is zij auteur van diverse boeken en artikelen en is Antroposofisch voedingsdeskundige.

Rupert Sheldrake (28 juni 1942) is een Engelse auteur. Hij heeft het concept morfische velden ontwikkeld, gebaseerd op het oudere begrip morfogenetische velden.  Hij heeft onderzoek gedaan naar en geschreven over o.a. ontwikkeling en gedrag van dieren.

Hij stelt dat natuurlijke systemen, of morfische eenheden, op alle niveaus van complexiteit (atomen, moleculen, kristallen, cellen, weefsels, organen, organismen en gemeenschappen van organismen) door morfische velden worden bezield, georganiseerd en gecoŲrdineerd. Ook hebben ze een geheugen.  Natuurlijke systemen erven dit collectieve geheugen van alle voorafgaande dingen van hun soort door middel van een proces dat morfische resonantie wordt genoemd. Dat houdt in dat de patronen van ontwikkeling en gedrag door herhaling in toenemende mate een gewoonte worden.

Bron:
Wikipedia en Tijdschrift Sunrise nov-dec '92 & jan-febr '93

Lees meer >
De Wensboom (artikel door: Marika Ortmans)
Stel je een grote mooie boom voor
De wortels van deze boom, zijn stevig geworteld in de aarde.
De energie van de aarde stroomt via de wortels en de stam naar de kruin met haar vele bladeren.
De kruin van deze boom reikt tot in de hemel.
Tegelijkertijd stroomt de energie vanuit de hemel door elk blad van de kruin via de stam naar de aarde.
De boom is in evenwicht. Deze boom in evenwicht is een wensboom.
In deze wensboom kun je in de kruin je wens(en) ophangen.
Hemel en Aarde zullen ervoor zorgen dat je wens in vervulling gaat.

Hoe visualiseer ik mijn wens?
Wetenschappers beginnen te ontdekken wat spirituele leraren in oude tijden al wisten. Hemel en aarde bestaan uit energie. Ook vaste vormen, die we met onze ogen kunnen zien, bestaan op fijner niveau uit energie.

Alles vormt een deel van een groot samenhangend kosmisch geheel. Energie kan manifest worden. Een gedachte is fijne energie. Wanneer je een hartenwens hebt die je graag verwezenlijkt zou willen zien, dan kan het helpen wanneer je je wens creatief visualiseert. Zij schept een energiewolkje.