Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Chant Meditatie (zangmeditatie) van The Magic Factory waar we onder andere de Mula Mantra (Moola Mantra) zingen.
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creëren wat jij echt wenst!
Gidsen, Engelen en God
De eerste aanraking met de andere wereld waarvan ik me écht bewust was, had ik in januari 2009. Ik was net begonnen met het maken van deze website en wilde een aantal teksten schrijven over mijn visie. Wat er gebeurde tijdens het schrijven verbaasde me enigszins. Ik merkte dat ik tijdens het schrijven in trance raakte en dat ik geen echte invloed kon uitoefenen op de woorden die ik typte. Wel makkelijk, want binnen twee dagen had ik alle webteksten geschreven. Of nou ja...ik? Ik had het gevoel dat de woorden tot mij kwamen. Een maand later zat ik in het publiek bij Roy Martina. Hij sprak onder meer over schrijven in trance. Ik voelde me blij, want wat er met mij gebeurd was, was dus niet raar of abnormaal.

Praten met dat hogere
Ook als ik andere (web)teksten schreef of bezig was met creatieve plannen, merkte ik dat het uitdenken ervan veel beter ging als ik me openstelde voor iets hogers dan mijzelf. En weer wat later ging ik openlijk met 'dat andere hogere' in gesprek door te schrijven. Ik schreef dan bijvoorbeeld mijn vraag of vragen op en wachtte op antwoord, wat altijd direct kwam. Erg handig, want de antwoorden waren zo liefdevol, wijs en zachtaardig dat ik er gelijk baat bij had.

Typfout
Boven aan deze pagina staat: 'Ontmoet-je-Gids'. Toen ik dit aan het intypen was, maakte ik een typfout. Ik schreef namelijk 'Ontmoet-je-God'. Kijk maar eens op je toetsenbord. De i zit naast de o. Grappig hè? Was het wel een typfout, of was het het hogere die mij iets duidelijk wilde maken. Ik snapte namelijk niet waarmee ik nou precies aan het praten was. Was het God/ de Bron/ Al er is? Was het een Engel? Was het mijn gids? Was het mijn hoger zelf?vibratie zitten. Deze Gidsen ervaar ik als ik me ervoor openstel. Maar ze zijn altijd bij me.

Luisteren en Vertrouwen
Ik heb geen speciale gave als medium of paragnost. Ik heb wel een gave, maar deze is niet speciaal. Het is een algemene gave die wij allemaal hebben. Om effectief te kunnen communiceren met de spirituele wereld zijn enkel twee zaken nodig:
Luisteren en Vertrouwen.

Met luisteren kan ik misschien beter zeggen 'de stem van je ziel leren horen en herkennen'. Ik weet natuurlijk niet hoe het er in jouw hoofd aan toe gaat, maar ik kan je vertellen dat het in mijn hoofd vaak een kakafonie van geluiden en stemmen is. Heel veel stemmen van al die ego-delen van mij die schelden, oordelen, angsten uiten, mitsen en maren op de weg werpen. Al die delen van mij die ontzettend hun best doen om mij te beschermen tegen de grote boze buitenwereld. Want ons ego leeft in de illusie dat de wereld boos en kwaadaardig is waartegen we ons dienen te beschermen. Heb jij die stemmen ook? Dit kan een oorverdovend lawaai zijn, waarbij het praktisch onmogelijk is om de zachte, zoete, wijze stem te kunnen horen van onze Ziel, de Bron van alle liefde.

Als we ons fucussen op dit ene moment, de heilige plek van het NU, dan wordt het stil in ons hoofd. Het lawaai van ons denken is altijd tijdgebonden. Het is bezig met het verleden of de toekomst. Luister maar eens naar je angstige, zware of pijnlijke gedachten. Ze brengen ons altijd iets uit het verleden waar we nog over inzitten of iets uit de toekomst waar we ons bij voorbaat over zorgen maken. Echt waar, in dit ene moment zijn er geen gedachten die kakelen.
Dé manier om de stem van je ego te laten rusten, is om je te focussen op dit moment. Wat dient zich op dit moment aan? Misschien hoor je het tikken van een klok, of je hart, het ruisen van de koelkast, stemmen op straat? Wat zie je? Je computer? Hoe ziet die er uit? Wat voel je? Je muis in je hand, de grond onder je voeten? Als je je zintuigen gebruikt om het hier en nu te verkennen, ervaar je het moment NU! En dat is nou exact het moment waarop je gedachten tot rust komen en er ruimte wordt gecreëerd voor het luisteren naar je Ziel. Dit is het moment dat Eckhard Tolle 'stillness' noemt. Je gedachten worden stil. En als ze niet stil worden, glimlach dan naar ze. Ze zijn niet van jou. Je gedachten zijn als wolkjes. Ze komen en gaan. Daarachter schijnt altijd de stralende zon van jouw ziel.
Als we eenmaal de fluisteringen van onze ziel kunnen horen, komen we bij punt 2.

Vertrouwen

In eerste instantie durfde ik niemand te vertellen over de totstandkoming van diverse teksten op mijn website. Ik vond het nogal hoogdravend van mezelf om te beweren dat er 'een hogere stem tot mij had gesproken.' wat zouden de mensen wel niet denken? (Hoor je? Dat is het denkende ego-deel van mij die met de toekomst bezig is...wat als....). Ik was ook bang dat wat ik hoorde mijn eigen fantasie was. Pas toen ik deze zomer in een persoonlijke crisis terecht kwam en startte met automatisch schrijven tussen mij en God (of mijn Hoger Zelf, hoe je wilt), zag ik dat niet ik het was die terugschreef. Dat kwam omdat de gegeven antwoorden absoluut niet strookten met wat mijn ego van de crisissituatie vond. Pas na urenlange discussies kon God me zijn wijsheid dusdanig uitleggen, dat ik het ook daadwerkelijk snapte en het kon toepassen in mijn leven.

Je kunt al heel veel horen (en ik weet dat je dat doet) en dit afdoen als 'onzin', 'fantasie' of 'gedachtenspinsels'. Pas als je vertrouwt dat wat je hoort de inspirerende stem is van de spirituele wereld, kun je de wijsheid ervan in zijn volle pracht tot je door laten dringen.

En nu jij!
Dit alles gezegd hebbende, nodig ik je uit om de bijzondere meditatie die ik (samen met mijn Gidsen) organiseer op 1 oktober 2010. Tijdens de meditatie gaan we onze Spirituele Gids ontmoeten en luisteren naar zijn of haar wijze woorden. Het kan zijn dat je je Gids ziet, alleen hoort of beiden. Het kan ook zijn dat je enkel de liefdevolle aanwezigheid voelt van je Gids.
Als je je voor je Gids openstelt, heeft deze vast een boodschap voor je. Ook daar gaan we naar luisteren. En omdat de spirituele wereld spreekt in energie, kan deze boodschap via diverse wegen en op verschillende momenten tot je komen. Ik hoop daarnaast dat je na het bijwonen van de avond een eerste stap maakt in het leren luisteren naar en vertrouwen op de wijze woorden van de spirituele wereld. Ze zijn er voor ons! Ze zijn er voor jou!

Details
Datum en tijd: Vrijdag 1 oktober 2010 van 20.00 - 21.30 uur.
Lokatie: kalander 29, 1531 ND te Wormer
Kosten: € 12,50 p.p.

Deelname: de meditatie vindt plaats bij een deelname-aantal van zes of meer. Voor aanvang van de meditatie krijg je een bevestiging van deelname per e-mail met alles benodigde gegevens.


      Ontdek het zelf en geef je op voor deze bijzondere
                            Ontmoet-je-Gids Meditatie:
                 
              
               Email* :
Naam*:
Agenda van The Magic Factory
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
           Ontmoet-je-Gids Meditatie


                  
© 2009 - 2010 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine

Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Wie heb ik aan de lijn?
Degene met wie ik spreek als ik een probleem heb waar ik wijze raad bij nodig heb, noem ik God. Dat vind ik makkelijk. Ik ben Rooms-Katholiek opgegroeid, maar heb verder niets met de God op de wolk. Die man met die witte baard. Nee, ik zie God als een onzijdige vorm van onbegrense liefde, oordeelloosheid en acceptatie. Een heerlijke en wijze energie die me steunt en kracht geeft. Als ik bezig ben met iets creatiefs (een nieuw idee, een artikel of iets anders) dan open ik mezelf voor een groep hogere zielen die heel hoog en blij in hun
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Een Gids is een overleden ziel die als taak heeft om jou (vanaf je geboorte) te begeleiden op je levenspad. Het is een Hogere ziel die er helemaal, totaal en volledig voor jou is. Hij of zij openbaart zich pas aan jou als je daaraan toe bent. Maar ookal zie en voel je je Gids niet, hij of zij is er altijd, begeleidt en steunt jou vanuit liefde, compassie en acceptatie.

Engelen zijn ook Hogere zielen, net als Gidsen. Alleen zijn Engelen niet gebonden aan één persoon, maar hebben ze het doel een groep zielen of de mensheid in zijn totaliteit te steunen.  Een ander verschil met een Gids is dat een Engel nooit op aarde heeft geleefd, maar als lichtwezen ons mensen steunt en helpt. En net als de Gidsen doen zij dit vanuit de oneindige bron van liefde, compassie, acceptatie, vrede en ga zo maar door.

Je Hoger Zelf is jouw connectie met de universele bron van Goddelijke liefde. Gidsen kunnen ons helpen de verbinding tot stand te brengen met ons Hoger Zelf (of ziel). Ons Hoger Zelf en onze Gids zijn allebei lichtwezens die vibreren op dezelfde goddelijke energie. Dat houdt in dat iedereen God is. EN we zijn allen één. Allemaal verbonden in de Goddelijke Bron van liefde.

Op Zielsniveau is het niet belangrijk meer om te weten wie er wat zegt. Je Gids of Gidsen kunnen tegen je spreken, je Hoger Zelf of een Engel. In wezen is het allemaal in pot nat. Of beter gezegd: Één pot liefde :-D
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades