Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
                  Ho'oponopono
                       

Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
Blog van Dr. LOA, onze Magic Mailing (nieuwsbrief) en Gratis e-books (Spirituele e-books)
Onze Webshop met Boeken, E-books, DVD's, (Meditatie) CD's en andere zaken die kunnen bijdragen tot een gelukkig leven in overvloed!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Agenda van The Magic Factory en partners: meditaties, workshops, cursussen, trainingen, etc.
Abundance Meditatie; Geleide meditatie die jouw krachtige potentieel in je doet ontwaken. Jij kunt alles zijn, doen en hebben wat je wenst en droomt!
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Mental Coaching: positief, doeltreffend, inspirerend. Kijkend naar mogelijkheden, niet naar problemen!
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
Een gezond, fit en vitaal lichaam. Afvallen, stoppen met roken, begeleiding bij ziekte: Health Coaching.
Kinderwens en ongewenst kinderloos? Met Fertility Coaching pakken we de blokkades aan die staan tussen jou en je kinderwens.
Begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling: pijnvrij bevallen, ontspannen, hulp bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, etc.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
Tarieven van o.a. diverse Coaching en Coachingspaketten.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
 
 
Alles over The Magic Factory: Visie en Passie, De mensen, Testimonials van klanten, Onze Partners en Leveringsvoorwaarden
Activiteiten van The Magic Factory: Coaching, Meditatie, Cursussen, Workshops en meer...
E-books, Artikelen, Orakels en Kaarten raadplegen, filmpjes, Mantra's meechanten,Boeken, Cd's, DVD's, Magic Quotes, Software voor jouw droom, Inspiratie-kaart, Inspiratie en Fun voor Kids....
Vergevings- en genezingsproces
Ho'oponopono is een eenvoudig en doeltreffend Hawaiiaans vergevings- en genezingsproces. Deze methode gaat uit van het principe dat alle liefde aanwezigheid in de bron (d bron, jouw bron, jouw kern en authentieke zelf). En dat we onszelf beperkingen opleggen die ons ervan weerhouden totaal contact te hebben met de bron. Door te vergeven en los te laten kunnen we deze beperkingen laten gaan en de bronenergie weer door ons heen kunnen laten stromen. En vanuit ons eigen krachtige zelf weer creren wat we werkelijk wensen.

Principes
Ho'oponopono gaat uit van een aantal principes. Deze principes behelzen tevens de filosofie en visie van The Magic Factory:

Wij zijn het middelpunt van onze eigen wereld. Wij creren deze wereld met onze gedachten en wij zijn in staat om van onze eigen wereld een blijspel te maken of een drama.

Er is geen 'buiten mij'. De manier waarop je de wereld om je heen beleefd is een weerspiegeling van datgene in jou (jouw gedachten, overtuigingen, gevoelens, etc).

Jij bent verantwoordelijk. Altijd. Voor jezelf en jouw wereld. Als je ergens kwaad over bent, je irriteer, vrolijk bent, ziek wordt, etc: kijk binnen in jou. Want dat is de plek om te kijken voor de oplossing. Niet buiten je om.
(joe Vitale: "zeg nooit meer 'het is mij schuld', maar 'het is mijn verantwoordelijkheid'.").

Het is niet nodig om in je verhaal, je verleden, je situatie, je probleem te duiken, erover te praten en te analyseren.

Door simpelweg contact te maken met jouw bron, de goddelijkheid in jou en om je heen, kun je al je probemen en belemmeringen op een eenvoudige wijze transformeren.

Vier zinnetjes
Ho'oponopono is een eenvoudige techniek om dit te doen. Door vier zinnetjes te zeggen (tegen jezelf) maak je je los van de beperkingen van jouw ego. Jouw ego is dat deel in jou dat de hele dag al die beperkende gedachten en overtuigingen in jouw oor fluistert.

Door het zeggen van de zinnetjes maak je direct contact met jouw bron, jouw hoger zelf, de goddelijkheid in jou. Deze transformeert en elimineert de beperkingen van jouw ego die aan de basis stonden van jouw probleem.

Deze zinnetjes zijn:


Roeland de Looff van dirah.og zegt hier het volgende over:
"Zeg deze zinnetjes altijd en vooral als er zich problemen voordoen. Je zult zien dat op het moment dat je zegt ik hou van je tegen jezelf of het universum dat angst en ergernis verdwijnen. Pure liefde en harmonie komen er voor in de plaats.

Als je Ho'oponopono beoefent voel je je meteen beter. Het is alsof je een andere wereld binnengaat.

De vier zinnetjes zijn sleutels die ervoor zorgen dat de energie van het bovenbewuste kan binnenstromen in het bewustzijn. Vervolgens ruimt die energie allerlei oude programma's die zich in het onderbewuste bevinden op. Dat zijn programma's die te maken hebben met bijv. angst, zelfbeklag, pijn, teleurstelling, opgelegde normen enz. Het gaat dus niet om affirmaties, maar om sleutels die de energie van het onderbewuste vrijmaken en je helpen om schoon te worden van oude programma's."

Joe Vitale en Ho'oponopono
Joe Vitale is een wereldberoemde expert op het gebied van spirituele marketing en communicatie. Hij is bestselling auteur van een groot aantal boeken en had een belangrijke rol als expert in de film 'the Secret'.

Joe Vitale heeft een boek geschreven over Ho'oponopono en hoe je deze techniek in je leven kunt toepassen om alles aan te trekken in je leven dat je wenst (rijkdom, gezondheid, geluk, liefde, vrede, etc). Dit boek heet Zero Limits en is via onderstaande link te bestellen:


Gratis e-book
Joe Vitale heeft voorafgaand aan het schrijven van Zero Limits zijn gedachteb over deze techniek op papier gezet. Dit bijzondere mini-ebookje hebben wij in het Nederlands vertaald en is nu gratis te krijgen via onze website.

Klik hier om het gratis e-boek van Joe Vitale (dr. Lens geavanceerde Zelfverbeteringsmethode) te downloaden. Hieronder kun je alvast een stukje uit dit boekje lezen.

Voorproefje e-book
Twee jaar geleden hoorde ik over een therapeut in Hawa die een hele afdeling met criminele gestoorde patinten genas zonder ze ook maar gezien te hebben.

De psycholoog bestudeerde de gegevens van de gevangene, en keek dan bij zichzelf naar binnen om te zien hoe hij de ziekte van die persoon had veroorzaakt. Naarmate hij zelf beter werd, werden de pati
nten beter.

Toen ik dit verhaal de eerste keer hoorde dacht ik dat het een broodje aap verhaal was. Hoe kon een iemand nou een ander genezen door zichzelf te genezen? Hoe zou zelfs de grootste verlichte meester de ergste misdadigers kunnen genezen?

Het leek niet te kloppen.
Het was niet logisch.
Ik wiste het verhaal dus uit mijn hoofd.

Maar, een jaar later hoorde ik het opnieuw. Ik begreep dat de therapeut een Hawa
aanse genezingsmethode had gebruikt: hooponopono . Ik had er nog nooit gehoord, maar ik kon het niet uit mijn hoofd krijgen. Als het verhaal ook maar iets van waarheid bevatte moest ik er meer van weten.

In mijn boek The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth (or anything else) from the Inside Out, ik al dat je volledig verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven. Dit heb je vast eerder gehoord, maar niet zo diepgaand als wat ik je nu ga vertellen.Ik had altijd begrepen dat
volledige verantwoordelijkheid betekende dat ik verantwoordelijk ben voor wat ik denk en doe. Verder ligt het niet in mijn macht. Ik denk dat de meeste mensen op die manier over volledige verantwoordelijkheid denken. Wij zijn verantwoordelijk voor wat wij doen, niet voor wat de ander doet.
Maar dat is fout.

De Hawaiiaanse therapeut die geesteszieke mensen genas, zou mij een vooruitstrevend nieuw perspectief gaan leren over totale verantwoordelijkheid....lees hier meer.Gratis kennismaking:
Gesprek


Inspiratie pagina:
heel veel info!

Spirituele e-books: Gratis download

Artikel in de krant:
Meditatie impressie


Onze visie en passie
2009 The Magic Factory - All rights not reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie -

Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Met Coaching, Workshops en Meditaties van The Magic Factory  werken we aan jouw onderbewuste blokkades. Door deze te transformeren kan de energie (bronenergie / overvloed) weer gaan stromen. Daardoor kun je vanuit je eigen krachtige, authentieke zelf creren wat jij echt wenst!
Ik hou van je (I love you)

Dank je wel (Thank you)


Het spijt me (I am sorry)

Vergeef me alsjeblieft (Please forgive me)

Liefde,
Dankbaarheid,
Vergeving
Zero Limits
Zero Limits
Joe Vitale & Ihaleakala Hew Len
The Attractor Factor
The Attractor Factor
Joe Vitale
Zero Limits
Zero Limits
Joe Vitale & Ihaleakala Hew Len
Het effect van kleur en woorden op water
Het effect van kleuren en woorden op water

Tijdens de Healing Meditatie bij The Magic Factory krijg je een blauw flesje mineraalwater. De blauwe kleur van de fles werkt helend op het water en dus ook helend voor jou. Aan het flesje hangt een kaartje met daarop <<< deze vier zinnetjes. Ook deze mooie worden hebben een direct helend effect op het water....en dus ook op jou!

Meer informatie over kleuren en meer informatie over het effect van woorden op water.
Zero Limits
Zero Limits
Joe Vitale & Ihaleakala Hew Len
Agenda van The Magic Factory
Agenda 2009
Aanmelden Nieuwsbrief en krijg toegang tot de Magic Library
...en krijg direct toegang tot onze Magic Library
Klik hier voor het GRATIS e-bookje over Ho'oponopoo