Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
          Black-out als krachtbron
                     
De zwarte diamant

                       


Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Online Coaching: snel, eenvoudig, betaalbaar en zeer doeltreffend! Via msn/ (video)chat of e-mail.
Onze methoden en technieken en visie op onze werkwijze.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Meer informatie lezen The Secret, De Wet van de Aantrekkingskracht (radio interview)
 
Vroeger op school gebeurde er iets heel aparts met mij. Bij elke mondelinge overhoring of examen ging mijn brein op zwart. Ik kon alleen nog maar glimlachen of verdwaasd kijken, maar als je me naar mijn naam had gevraagd, had ik het niet geweten.

Black-out.

Leraren konden niet anders dan me een 1 geven. Er kwam gewoonweg geen zinvol woord meer uit mijn mond.

Afgelopen vrijdagavond heb ik voor het eerst weer een meditatie gehouden. Het was een flinke groep van bijna 25 man. Nog steeds heb ik last van black-outs. Altijd als ik het gevoel heb dat ik op de ťťn of andere manier moet presteren: POING, gaat het licht uit.

Lastig nietwaar? Zeker als er 25 BETALENDE cliŽnten waar voor hun geld willen. Ze zullen me geen 1 geven zoals op school het geval was, maar in het ergste geval hun geld terugvragen en nooit meer terugkomen.

Krijg ik nog steeds black-outs? Ja hoor! Velen! En niet alleen op zo'n avond, maar heel vaak. Ook als ik gewone gesprekken voer met mensen.

TJEE, WAT VERVELEND!!!

Nee hoor, ik ben GEK op black-outs!

Een black-out is namelijk een slim verzinsel van ons hoger zelf (of onze bron, ons authentieke zelf, de goddelijkheid in ons, of hoe je het ook noemen wilt).

Tienduizenden gedachten denk je per dag. En op prestatie-piekmomenten razen de gedachten in extra snelle vaart voorbij. Als een gedachten-snelkookpan. Kun je je de energie voorstellen die ermee gepaard gaat als er zoveel gedachten als dikke wolken zich opstapelen? In die snelkookpan die misschien je hoofd wel is?

Al deze gedachten staan jouw innerlijke wijsheid danig in de weg, weet je dat? Al die gedachtenwolken blokkeren de zon, jouw zon, jouw stralende, wijze, innerlijke zelf.

En die stralende bron trekt gewoon de stekker van jouw snelkookpan uit het stopcontact.

POEF....Total meltdown...

En daar zit je dan.

In het donker.

Zonder gedachten.

EN vroeger raakte ik dan in paniek:

HELP! IK W……T 'HET' NIET MEER!!!

Maar het enige wat onze innerlijke wijsheid denkt is: "HŤhŤ, wat een rust zo zonder gedachten."

En daar zit je dan in het NIETS. In het zwarte, duistere gebied tussen je gedachten. In totale gedachtenloosheid. Ik raakte hierdoor in paniek. Maar tegenwoordig laat ik me relaxed wegzakken in deze nietsheid, deze gedachtenloze onwetendheid.

Een black-out is het ultieme cadeau van jouw bron, jouw hoger zelf. Een black-out is eigenlijk een zwarte diamant!

Dit kan elke black-out zijn. Elk moment in jouw leven dat je duisternis voelt, dat je het gevoel hebt dat je wegzakt in het niets, dat je je depressief voelt of bang. In paniek, eenzaam. Het is zwart, donker. Er lijkt totale duisternis te zijn.

Ken je het boek "Het oneindige verhaal" van Mchael Ende? Er is ook een film over gemaakt: "The Neverending story". Fantasia, het fantasievolle rijk van de Kleine Keizerin wordt verzwolgen door het Niets. Alleen mensenkind Sebastiaan kan Fantasia redden van het Niets. Als het Niets alles heeft verzwolgen en alleen de Kleine Keizerin en Sebastiaan over zijn in dit Niets, gebeurt er iets bijzonders.

Sebastiaan vraagt wat hij in 's hemelsnaam kan doen om Fantasia te redden van dit niets. En de Kleine Keizerin zegt dat het voldoende is om te starten met fantaseren. "Als jij nieuwe fantasiŽn bedenkt, creŽer je daarmee het nieuwe Fantasia, Sebastiaan".

En zo is het exact met onze black-outs. Ze zijn het niets. En in deze nietsheid is ALLES aanwezig! Al het potentieel is aanwezig. Vanuit dit Niets, deze duisternis, kan ALLES ontstaan.

En het leukste is: JIJ mag verzinnen wat er gaat gebeuren. Jij creŽert ALLES. Net als Sebastiaan! Is dat niet geweldig?

Ookal denk je misschien dat je aangekomen bent in de grootste duisternis, zodra je je opent en tot rust komt in deze nietsheid, deze onwetendheid, deze zwarte diamant, ontvouwt zich het potentieel. Als je heel stil blijft zitten, sta je toe dat je black-out een stralende diamant wordt.

DIt hoeft geen heel proces te zijn, maar vergt ťťn simpele stap:

ACCEPTATIE EN VERTROUWEN.

Je accepteert simpelweg dat je een black-out hebt in het vertrouwen dat dit het ultieme cadeau is van jouw hoger zelf. Vervolgens voel je jezelf totaal ontspannen, wetende dat je bent aangekomen in de schatkist van jouw hoger zelf.

Allemaal stralende diamanten.

Allemaal potentieel.

De volgende keer dat jij een black-out hebt (misschien sta je wel voor een grote groep mensen of zit je in een belangrijk gesprek) denk dan:

ZWARTE DIAMANT!

Accepteer, laat los, vertrouw en laat deze zwarte diamant transformeren in allemaal stralende diamanten. Allemaal stralend potentieel.

Want misschien weet JIJ het niet meer, jouw hoger zelf, jouw innerlijke wijsheid weet alles! Dus zak maar heerlijk weg in de zwarte diamant en laat je....

INSPIREREN!

Veel plezier met je black-outs! Laat je inspireren. Dat meen ik. Laat je me weten hoe het gaat en hoe jouw zwarte diamanten zich omzetten in stralend potentieel?

Tanja, 18 mei 2009

Niets is alles
is
Oneindig potentieel
Agenda van The Magic Factory
© 2009 - 2014 The Magic Factory - All rights reserved -
Bezoek ook www.tanjao.com en www.lifedetox.nl