Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Aura
Onze aura is ons 'onzichtbare' energieveld dat ons fysieke lichaam omgeeft. Onze aura neemt levensenergie of bronenergie (ook wel chi, prana, grace, God, innerlijke kracht, etc. Genoemd) op en geeft het door aan ons lichaam. Als je je goed voelt (zowel lichamelijk als geestelijk) 'straal je' en is je aura ook daadwerkelijk groter en stralender.

Auralagen
Onze aura is opgedeeld uit diverse lagen. Elke laag verder van ons lichaam af heeft een hoger vibratieniveau. Hoe verder af van ons fysiske lichaam, des te stabieler wordt de aura. Er is veel over de diverse lagen in onze aura geschreven. Sommigen spreken van drie, anderen van zeven lagen. Ik denk persoonlijk dat het niet zoveel uitmaakt. De aura blijft de aura, waarvan de binnenste lagen 'meebewegen' met onze emoties, gedachten en overtuigingen en onze buitenste lagen steeds stabieler zijn en in verbinding zijn met de bron. Ik denk persoonlijk dat hoe stabieler de aura functioneert als doorgeefluik van deze bronenergie, hoe beter ons algehele welzijn is van lichaam en geest.

Hoofdchakra's
In onze aura liggen zeven hoofdchakra's, een soort draaikolken van energie. De subtiele (bron)energie wordt via de chakra's doorgegeven aan het fysieke lichaam. Ze functioneren dus als een soort poort tussen onszelf en de bronenergie, de basis van alles. Optimaal functionerende chakra's laten deze bronenergie door je energielichaam stromen. Hierdoor kun je blij, creatief,  en geļnspireerd in het leven staan. De chakra's roteren en hierdoor wordt energie aangetrokken en afgegeven. Door deze kenmerkende draaiende beweging, heeft de chakra zijn naam te danken. In het sanskriet betekent 'chakra' namelijk 'wiel' of 'schijf'.

Blokkades
Als er energetische blokkades voorkomen in jouw chakra's, merk je dat direct aan bepaalde ziektes en ongemakken die gelinkt zijn aan het geblokkeerde chakra. Chakra's kunnen in meer- of mindere mate geopend zijn, actief of juist te traag functionerend. Het functioneren van elk individueel chakra heeft direct invloed op jouw lichamelijk en emotioneel welbevinden.

De zeven chakrapunten                 
              
               Klik op de bewegende plaatjes voor meer informatie
Life is Magic...
Ontdek bij The Magic Factory hoe je een magisch droomleven kunt leiden!
The Magic Factory in de krant, op de radio en in andere media

Kadootje: 15 gratis e-books m.b.t. The Secret, The law of Attraction, gelukkig en succesvol leven, etc
Laat je inspireren door The Magic Factory!
o.a. Spirituele & Bewustwordings Workshops, Cursussen, Trainingen, Lezingen, etc.
Kruispunt in je leven? Career Coaching biedt uitkomst: loopbaanbegeleiding, vinden levensdoel en welke loopbaan bij jou past.
The Secret Meditatie: sfeerimpressie en achtergronden van het Noordhollands Dagblad
Law of Attraction (Wet van de Aantrekkingskracht): Artikelen, gratis sprirituele E-books, boeken, DVD's, MP3's, Inspiratie, Kidscorner, Software, etc & Kaarten, Orakels, Mantra's, etc.
Agenda van The Magic Factory
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Thanks Dina!
Voor de Happy Chakra advertentie hebben we gebruik mogen maken van dit schilderij van de New Yorkse Kunstenares Dina Herrmann.

Dina is een positieve, vrolijke energie en heeft geweldige schilderijen gemaakt. Je kunt hiervan zeer betaalbare prints kopen of het origineel.

Meer informatie via de verkoop-website of de website van Dina.

Links:
Verkoop schilderijen
Website Dina Herrmann
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
The book of Chakra's van Ambika Wauters bestellen
The Book of Chakra's van Ambika Wauters is (naar mijn persoonlijke mening) het beste en meest simpele chakra boek wat er te krijgen is. Ambika zelf zei me per e-mail dat ze vindt dat er betere boeken geschreven zijn, maar dat siert enkel haar bescheidenheid.

Veel illustraties, korte meditaties, informatie over homeopathie,  bach bloesem therapie, etc. in combinatie met chakra-healing. Kortom een volledig en zeer prettig te lezen werk.

Je kunt het in Nederland nog wel bestellen, maar alleen in het Engels.
Meer informatie >
Spirituele Coaching, Mental Coaching, Workshops, Meditaties, The Secret, De wet van de aantrekkingskracht, transformeren van je blokkades
Meer info

Chakra uitleg filmpje
7 Chakra Meditaties
Boek over chakra's
Doe de chakratest
                   Chakra's


                  
7e Chakra - Kruinchakra
6e Chakra - Derde Oog-chakra
5e Chakra - Keelchakra
4e Chakra - Hartchakra
3e Chakra - Zonnevlecht chakra
2e Chakra - Geslachtschakra
1e Chakra - Wortelchakra
Kruinchakra
Derde-oog chakra
Keelchakra
Hartchakra
Zonnevlechtchakra
Geslachtschakra
Basis chakra
Eerste chakra meditatie
Chakra Meditaties
 
 
Reis langs de zeven chakra's
 
Tweede chakra meditatie
Derde chakra meditatie
Vierde chakra meditatie
Vijfde chakra meditatie
Zesde chakra meditatie
Zevende chakra meditatie
© 2009 - 2014 The Magic Factory - All rights reserved -
Bezoek ook www.tanjao.com en www.lifedetox.nl