Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
            Dankbaarheid als basis voor een gelukkig leven

Inhoud van The Magic Mailing november 2009:

* Thanksgiving als inspiratie voor 's werelds top coach Anthony Robbins

* Dankbaarheid als middel om je droom te verwezenlijken
* Krachtige dankbaarheids-oefening om de overvloeds-energie te laten stromen
* Schoentje online zetten en gratis kado's ontvangen
* Gratis e-book "The power of Gratitude" EN Gratis bonus e-book "The science of getting rich"
* Inspirerende filmpjes over dankbaarheid EN Dankbaarheidsmeditatie van Deepak Chopra
* Doe een wens!
Mensen die zich vaak dankbaar voelen, zijn gelukkiger dan andere mensen, zo toonde een onderzoek dit jaar aan. Niet alleen de wetenschap toonde dit aan, in 'spirituele kringen' is al langer bekend dat het gevoel van dankbaarheid cruciaal is voor een gelukkig leven. Wat gebeurt er nou precies met een mens als hij zich dankbaar voelt?

Wij zijn gemaakt uit energie. Niet alleen wij maar alles om ons heen, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Energie trilt op een bepaalde frequentie. Energie trekt energie aan die op dezelfde trilling (frequentie) vribreert.
Thanksgiving als inspiratie voor top coach Anthony Robbins
Vandaag wordt in Amerika 'thanksgiving' gevierd, waar het een nationale feestdag is. Het betekent 'bedankt voor het geven' of 'dankzegging'. Met dit feest vieren ze de overvloeden en rijkdom die ze in hun leven kennen. Dit doen ze d.m.v. het tonen van hun dankbaarheid. Thanksgiving wordt door Amerikanen met hun familie gevierd en het is een dag van gezelligheid en overvloedig (kalkoen) eten.
Krachtige oefening om de overvloeds-energie te laten stromen
Veel dingen in ons leven zijn zo vanzelfsprekend geworden, dat we er niet meer bij stilstaan. Neem nou bijvoorbeeld warm en koud water uit onze kraan. Vanzelfspreken hè? Nee dus. Miljoenen mensen in de wereld moeten het doen zonder deze luxe. Heb jij wel eens iets gemankeerd? Pas dan realiseer je je hoe fijn het is om een gezond lichaam te hebben. Schrijf nu eens op waar je allemaal dankbaar voor bent in je leven. Van je computer, wc, gezonde voeten die je dragen, fijne kinderen, tafel waar je aan eet tot aan de auto die je tot je beschikking hebt, je familie en vrienden, enz. Terwijl je schrijft zul je steeds weer nieuwe dingen bedenken waar je zo dankbaar voor bent. Van kleine tot grote dingen, van dure dingen tot kosteloze dingen. En terwijl je schrijft, voel de dankbaarheid, de vreugde en het geluk door je heen stromen.
Anthony Robbins is 's werelds beroemdste 'inspirational coach' en heeft miljoenen mensen geïnspireerd hun dromen te verwezenlijken. Hij is als tiener begonnen met zijn werk als inspirational coach en draait nu op 49-jarige leeftijd al meer dan 30 jaar mee aan de top. Kun je het je voorstellen? Ik was ontzettend ontroerd toen ik hoorde wat hem heeft geïnspireerd om zijn leven zo te gaan leiden. Dat gebeurde op thanksgiving. Zijn familie was arm en had niet genoeg geld voor een thanksgiving diner. Wat er gebeurde kun je hier bekijken... En meer Anthony Robbins...klik hier.

Dankbaarheid als middel om je dromen te verwezenlijken
Wij als mens kunnen onze energiefrequentie (dus de wijze waarop onze energie vibreert) aanpassen d.m.v. onze gevoelens. Even kort door de bocht: Jij bent een mens, dus energie. Jij voelt, dus bent in staat je energiefrequentie aan te passen. Als mens (=energie) trek je gelijkgestemde energie aan. Als je je dankbaar voelt, zul je een energiefrequentie uitzenden die datgene aantrekt waar je dankbaar voor was.

Een voorbeeld: Roy Martina vertelde me tijdens een seminar dat hij het zo geweldig vindt om de vrouw van zijn beste vriend kadootjes te geven. Ze is dan telkens zo enthousiast als een blije puppy. Hij blijft haar kadootjes geven, omdat hij het gewoon zelf een geschenk vindt om dit te doen! Zo is het ook met het universum. Die overstelpt jou ook enthousiast met datgene waar jij dankbaar voor bent. Of dat nu je gezonde lichaam is, je fijne relatie of je mooie tuin waar je zo van geniet. Alles waar jij je dankbaar voor voelt...krijg je in meervoud terug. Zo werkt dat nou eenmaal!
Schoentje online zetten en ontvangen van gratis kado's
Ik heb altijd genoten van de Sinterklaastijd en vooral van de momenten dat ik als klein meisje mijn schoentje mocht zetten bij de open haard. 's Nachts droomde ik over chocoladesinterklazen, nepsigaretjes en de roe. Tegen de ochtend sprong ik uit mijn bed en rende naar beneden om te kijken of ik iets in mijn schoentje had gekregen. En altijd was de winterpeen voor het paard, verruild voor wat lekkers.

Als we klein zijn is Sinterklaas voor ons een soort magisch figuur die al onze wensen vervuld. En ik geloof nog steeds heilig in de magie van Sinterklaas. En ik geloof ook dat als we de wereld durven te bekijken door de magische bril die we vroeger als kind ophadden, onze stoutste dromen werkelijkheid kunnen worden.

En bij The Magic Factory kun je tijdens deze sinterklaastijd je schoen zetten! En dat niet alleen, je krijgt dan 22 boeken kado die je kunt downloaden via onze website. Allemaal boeken die je zullen inspireren een gelukkig, heilzaam en overvloedig leven te leiden. Op pakjesavond krijg je nog een extra kado: een bijzondere Magic Meditatation die jou zal inspireren het leven van je dromen te manifesteren. Als lid van The Magic Mailing kun je je voor deze bonus gewoon opgeven via deze link. En wil je dat je familie en vrienden ook van deze geschenken kunnen profiteren, stuur ze de nieuwsbrief dan gewoon door!
Gratis e-book "The power of Gratitude" EN Gratis bonus e-book "The science of getting rich"
Vanaf deze maand twee nieuwe e-books op de website. De eerste helemaal in lijn met deze tijd van dankbaarheid: "The power of gratitude". Zeer krachtig en eenvoudig te lezen boek over hoe je jouw doelen kunt realiseren dankzij het gevoel van dankbaarheid.

En nu eindelijk beschikbaar de klassieker der klassiekers op het gebied van overvloed, The Secret en het manifesteren van je dromen: "The science of getting rich". Kort maar zeer krachtig. Klik hier voor de Magic Library.
Inspirerende filmpjes over dankbaarheid en Dankbaarheidsmeditatie van Deepak Chopra
We noemen ze als laatste, maar we hebben het krachtigste voor het laatst bewaard ;-) Magic TV is uitgebreid met diverse inspirerende nieuwe filmpjes en meditaties. In de beeldschone filmpjes van Broeder David Steindl-Rast krijg je liefdevol en helder uitgelegd hoe eenvoudig en krachtig dankbaarheid is. En de korte dankbaarheids-meditatie van Deepak Chopra is heel heilzaam. Je kunt hem even tussendoor bekijken in je koffiepauze en je bent dan weer helemaal energiek en blij. Klik hier voor Magic TV.
Inspirerende televisie; docu's, films, meditaties, etc. Je verveelt je niet met Magic TV!
We wensen je een dankbare feestmaand toe en heel veel plezier met Sinterklaas. Als je je schoen zet, hoor je op 5 december van ons, zo niet zijn we er eind december weer met The Magic Mailing en allerlei nieuwe verrassingen en inspirerende weetjes.

Warm namasté,

Tanja Ortmans
The Magic Factory
Feel Good Company for Happy & Holistic living
Doe een wens!
Tot het eind van het jaar kun je nog steeds je diepste wensen in onze online wensboom hangen. Let wel op dat je werkelijk je diepste wens ophangt. Dat dit een wens is voor jouzelf en dat je vraagt wat je WILT en niet wat je niet wilt! "ik wil stoppen met roken", wordt dan "ik wil vrij leven in een fit en gezond lichaam".
Als je je wens doet, krijg je tegen kerstmis gratis de wensboommeditatie toegestuurd!!! Dit omdat de live meditatie van 18 december niet doorgaat. En zo kun je hem altijd beleven :-)
 
 
 
 
 
 
 
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine

 
Naar boven ^
Naar boven ^
Naar boven ^
Naar boven ^
Naar boven ^
Naar boven ^
Naar boven ^