Op de website van The Magic Factory: volop informatie hoe je een gelukkig leven vol succes, liefde en overvloed kunt hebben. Meer informatie over The Secret, The Law Of Attraction (LOA), oftwel De Wet van de Aantrekking.
Valentijnsdag, de dag van de liefde
Vandaag is het Valentijnsdag. En speciaal voor deze dag ben ik in de LIEFDE gedoken. Ik had een hoop vragen, zoals:

Waarom vallen mensen op elkaar?
Wat maakt dat iemand aantrekkelijk en verleidelijk is?
En wat maakt iemand onaantrekkelijk?
Kan een gebroken liefde gelijmd worden?
Kun je de liefde sturen?
En zo ja, hoe kun je dat dan doen?
Wat kun je zelf doen om je droomliefde (terug) te krijgen?
Graag tot ziens!

Warm namasté,

Tanja Ortmans
The Magic Factory
Feel Good Company for Happy & Holistic living
© 2009 The Magic Factory - All rights reserved - Webdesign by Tanja Ortmans - Website built with BlueVoda - Regio Zaanstreek - Waterland - Amsterdam
Disclaimer - Leveringsvoorwaarden - Sitemap - Start - Contact - Over ons - Activiteiten - Inspiratie - Online Magazine

 
Naar boven ^
Ik ben erachter gekomen dat er een bijna wetenschappelijke wetmatigheid schuilt achter de liefde. Ik heb ook ontdekt dat er subtiele, psychologische tactieken zijn om de liefde van je leven te versieren. Of terug te krijgen. Ik heb geleerd dat IEDEREEN de liefde van zijn of haar dromen kan krijgen. Wie je ook wilt. Ben je een onaantrekkelijke, gebrilde nerd en wil je een Heidi Klum versieren? Is mogelijk. Als je de juiste technieken kent, de trucjes en psychologische en biologische wetten, kun je elke partner krijgen en/ of behouden, die je maar wenst.

Het geheim van zijn

Eén of twee benen?
Het eerste geheim om een aantrekkelijke persoonlijkheid te worden...is het geheim van zijn. Vorige maand schreef ik over Push en Pull: afstoten en aantrekken. Maar wat is er dan afstotelijk en wat is er aantrekkelijk? Odie vraag te beantwoorden, wil ik een testje met je doen. Denk eens heel diep na over je meest pijnlijke liefdesmoment. Jij wilde hartstochtelijk iemands liefde, maar deze werd tot je verdriet niet beantwoord. Je deed alles om de ander (terug) te krijgen, maar niks leek te werken. Hou dit voorbeeld in je hoofd en ga dan op één been staan. Was wat wiebelig, hè? Ok, denk dan nu eens aan een moment in je leven waar je erg trots op bent. Je deed iets helemaal zelf en dat werd een groot succes. Voel hoe krachtig en blij je je voelde en ga dan weer op één been staan. Dat ging beter hè? Stond je ook zo veel steviger?

Wat er hier aan de hand is, is het volgende: Als je je krachteloos en machteloos voelt, sta je niet stevig op je been en heb je de sterke neiging om je andere been ernaast te zetten. Twee benen voelt stabiel! Maar als je zeker bent van jezelf, je krachtig en blij voelt, kun je veel stabieler en langer op één been staan. 

Dit voorbeeld is een metafoor voor jou als mens en de andere mensen in je leven. Eén been, dat ben jij! Als je je goed voelt, krachtig en stevig geankerd in je eigen zijn...heb je dan je andere been nodig, oftwel een ander mens? Nee! Als je je krachteloos en slecht voelt, heb je dan je andere been nodig om stabiliteit te zoeken? Ja! We kunnen hier de vertaalslag maken naar de mate van steun die je zoekt in andere mensen. Hoe goed voel jij je? Hoe onzeker voel je je? Leun je veel op anderen? Of worstel je juist in je eentje, omdat je anderen niet wilt lastig vallen?

Verliefd worden versus liefdesverdriet
Als we verliefd worden op een ander, zijn we geneigd bijna in de ander weg te kruipen. We willen niets liever dan bij de heerlijke, andere persoon zijn, hen omarmen en hun armen voelen. Maar wat als die heerlijke, grote liefde ineens niet meer verliefd is op ons? Ken je dat gevoel van paniek, machteloosheid, verdriet en het gevoel alsof je omvalt? De ander met wie je één was, die is er ineens niet meer. 

Als je grote liefde wegvalt, sta je als het ware weer op één been. Automatisch gaan we alles op alles zetten om onze stabiliteit terug te krijgen. En je grote liefde gaf jou stabiliteit. Die was als het ware je andere been. En wat doe je dan? Bellen, mailen, sms-en, stalken? Het maakt niet uit, want je wilt alles op alles zetten om het object van jouw liefde weer naast je te krijgen.

Afstoten
Dit heet Push. Oftewel AFSTOTEN. Het is zeer logisch gedrag, omdat we -als we iets verliezen- daar automatisch achteraan gaan. Het werkt echter JUIST tegenovergesteld.
Maar wat werkt dan aantrekkend, oftwel Pull? Om die vraag te beantwoorden wil ik je een voorbeeld geven uit de versiercursus van onze Belgische Geert. Geert had ooit een puppy en hij vond het fijn om naar het bos te gaan om deze pup te trainen. Onderweg naar het bos moesten ze een stuk lopen en zijn pup was dan altijd aangelijnd. Bij het bos aangekemen ging eindelijk de halsband af en mocht de vrolijke pup vrijuit zijn gang gaan. Het eerste wat de pup deed was keihard weglopen. Zoals alle honden daar in het bos. Geert aanschouwde dit tafereel niet alleen bij zijn eigen hondje, maar ook bij die van anderen. Er waren hondenbezitters die -zodra de hond wegrende- hard achter de hond aan gingen rennen: `Fifi!!! Kom terug! Fifi!!!!`En de hond die keek dan om en rende nog harder weg, terwijl het baasje achter hem aan rende.
Geert niet. Die deed dat anders. Zijn hondje die rende keihard weg en Geert...die bleef staan. Soms verstopte hij zich gewoon achter een boom. Zijn hondje bleef rennen en op een gegeven moment bleef de pup staan en keek om, om te zien waar zijn baasje bleef. Maar Geert die stond achter een boom. Dus de pup liep terug om Geert te zoeken. En was vervolgens dolblij Geert weer te zien om dan vervolgens weer weg te rennen. Nooit rende Geert er achter aan. Meestal bleef Geert gewoon staan en op een gegeven moment kwam de pup wel weer terug.

Aantrekken
Dit is nou Pull, oftwel AANTREKKEN! En daarvoor hoef je NIETS te doen. Iemand aantrekken in je leven, vraagt geen moeizame actie. Als je iemand (terug) wilt aantrekken in je leven, hoef je simpelweg alleen maar te zijn. Vorige maand schreef ik over 'flow' en de stroom van het leven. Het bootje op de stroom. Al drijvende op de stroom komen de de dingen en mensen op ons af die we nodig hebben in ons proces om te krijgen wat we wensen. De actie die je onderneemt voelt volkomen moeiteloos en fijn. Jij zit in je bootje op de stroom, geniet van het leven, vaart over en om hobbels en obstakels heen. En ondertussen hoef je niets anders te doen dan te zijn. Je zit in een stroom, die jou brengt wat je wenst. Dat is nou het geheim van zijn. Met 'zijn', trek je aan.

Ken je die mensen die als mensenmagneet werken? Mensen bij wie anderen graag in de buurt zijn? Mensen die altijd de vrouwen of mannen kunnen krijgen die ze maar wensen? Hoe gedragen deze mensen zich? Doen ze hun best? Leunen ze in gesprekken erg voorover? Of staan ze rustig en stabiel, terwijl de mensen simpelweg op hen afkomen? Het laatste. Ze hoeven alleen te zijn. Ze zijn geankerd in hun eigen zijn. Ze zijn niet behoeftig om jouw aandacht en goedkeuring. Ze vinden alles wat ze nodig hebben in zichzelf. En hebben dus genoeg aan zichzelf. Hun zijn. Dit is het geheim van zijn!

Wil jij:
Deze en de andere geheimen leren kennen?
Een mensenmagneet worden?
De liefde van je leven terug of je droomliefde aantrekken?
Een geweldige relatie hebben met je familie, vrienden en collega's?
Een superversierder worden?
De psychologische truckjes leren om te krijgen wat je wenst?
Je leven drastisch verbeteren?

EENMALIG AANBOD:
Meld je dan nu aan voor een gratis coachingssessie van een uur bij The Magic Factory (ter waarde van bijna 100 euro). Je zult versteld staan! Je kunt je opgeven door onderstaand contactformulier te gebruiken.
GESLOTEN