Wil Jij Ook Alles Eten Wat Je Maar Wilt En Toch Slank, Fit En Sexy Zijn?Dat kan. Sterker nog: Je hoeft ook niet te sporten, vervelende buikspieroefeningen of andere oefeningen te doen. En je hoeft ook niet een duur diŽet te volgen. Of naar een diŽetclub. En nee, je hoeft ook geen dure pillen, poeders, dieŽtmaaltijden en maaltijdvervangers te gebruiken.

Gewoon lekker eten wat je wilt (ja ook pizza, patat, chips en chocola!) en genieten van je leven.
Wil jij dat ook? Lees dan vooral verder, want wat ik je vertel zul je vast leuk vinden!

In september 2008 beviel van mijn vierde kind. Deze vier kinderen had ik in ruim zes jaar tijd gekregen. En toch was ik na zes maanden weer superslank, strak, fit en sexy. Zonder dieet. Zonder sportschool. Zonder pillen, poeders en maaltijdvervangers. Ik eet alles wat ik lekker vind, geniet elke dag van eten en zit heerlijk in mijn vel. Wil je weten hoe dat kan? Lees dan verder...

Jouw lichaam houdt niet van diŽten. Die eten. Ja, zij wel en ik niet. Die eten en ik mag alleen zaagsel met yoghurt of karton met gras eten. Jouw lichaam houdt niet van diŽten. Waar jouw lichaam wťl van houdt is van eten. Wist je dat? Jouw lichaam heeft in duizenden jaren evolutie geleerd dat eten goed is. Dat eten, overleven betekend. Jouw lichaam heeft geleerd dat het eten van suiker, koolhydraten, vetten de meeste voedingswaarde heeft en vindt dat fijn.

Als jouw lichaam zou mogen kiezen wat zou het dan kiezen denk je? Een light maanzaadckracker met halvarine en light smeerkaas of een donkerbruine noten en zaden boterham met dikke roomboter en volvette boerenkaas? Waar houdt jouw lichaam het het langst op uit? Wat heeft jouw lichaam nodig als het achter een mammoet zou moeten aanjagen de hele dag om iets te eten te krijgen?
Stevig, lekker en gezond eten.


Wil jij ook:

Eten wat je wilt
Zonder duur sportschool abonnement
Zonder dure pillen en poeders
Zonder dure diŽetmaaltijden en maaltijdvervangers?
Zonder dure diŽetclubs?
En toch het slanke, mooie, fitte, vitale, gezonde en sexy lijf hebben wat je wilt?

Geef je dan nu op voor mijn nieuwsbrief. Helemaal gratis en voor niets. Zodra het e-book klaar is, ben jij bij de eerste lichting die het hoort!

In het najaar van 2009 starten we een Pilot-TestGroep Slank-Sexy-Fit. Wil je kans maken op een plekje in deze selecte groep, geef je vrijblijvend op voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Dus geef je snel op voor mijn
GRATIS inspirerende nieuwsbrief. Zodra mijn e-book uit is, ben jij de eerste die het hoort!Met warme en liefdevolle groet,


TanjaGratis aanmelden voor de gratis e-books