Tanja Ortmans (1973) noemt zichzelf Out-Of-The-Box-Dreamer. Vanaf haar prille jeugd heeft ze zich bekwaamd in het dagdromen en deze fantastische dromen gaan meestal verder dan wat normale mensen normaal noemen of wat gangbaar is. Ze gebruikt dit talent tegenwoordig om het leven te creŽren wat ze wenst en om anderen te inspireren en te begeleiden om hun leven ten positieve te veranderen.

Om dit vorm te geven, startte ze in 2009 met The Magic Factory; een vrolijke, kleurrijke plek die ten doel heeft haar bezoekers te inspireren en te prikkelen om buiten de gangbare paden te denken, te dromen en te leven! www.themagicfactory.nl zag in mei 2009 het levenslicht en inspireert momenteel ongeveer 5000 bezoekers per maand. Sinds de lancering in 2009 hebben al ruim 100.000 mensen hun weg gevonden naar The magic Factory. Ook buiten het internet krijgt de geest van The Magic Factory gestalte middels workshops en coaching door Tanja gegeven. Het is Tanja's ultieme droom om deze geweldige, waanzinnige, inspirerende en kleurrijke plek op aarde ooit nog eens in levende lijve te realiseren!

In haar 'vorige leven' studeerde Tanja in 1998 af als Bachelor Personnel & Organization en werkte in de jaren die volgde in het bedrijfsleven als International Recruitment Consultant en Human Resources Manager. Na de geboorte van haar eerste kind in 2002 besloot ze de weg in te slaan die het dichtst bij haar hart ligt en een Post-HBO studie tot therapeut te volgen.

Ze studeerde Hypnose-Regressie-ReÔncarnatietherapie bij Trance Art, waar ze tevens werd geschoold in Neuro Linguistic Programmeren, Voice Dialogue, Dromenwerk, Schaduwwerk en Energiewerk. In 2004 stapte ze over op de geaccrediteerde opleiding Hypnotherapie-Psychotherapie bij BGL & Partners, waar ze in 2007 afstudeerde. Haar afstudeerscriptie behandelde het thema Holistic Birthing (het geboorteproces in al haar facetten & hypnose). Hierna deed ze de diepgaand transformerende opleiding bij Brandon Bays voor Helende Reis Practitioner. Daarnaast volgde ze seminars bij onder andere Byron Katie (van The Work), Roy Martina (Arts en LOA expert), Willem de Ridder (Spiegelogie) en blijft ze zich thans bijscholen via aanvullende workshops, seminars (life en online) bij mensen als David Icke, Inelia Benz, Neale Nonald Walsh, Esther Hicks, etc. En door haar werk o.a. als cameravrouw bij Healingsoundmovement, ontmoette ze bijzondere diverse bijzondere mensen ook persoonlijk als Dr. Joe Dispenza, Lynne McTaggert en David Wilcock.

Tanja kwam eind 2006 in contact met het principe van de Wet van de Aantrekkingskracht (Law of Attraction of kortweg LOA) waar het boek en de film "the Secret" op gebaseerd is. Ze las tientallen boeken en artikelen over het onderwerp en volgde seminars over deze 'law of Attraction'. Eind 2007 startte ze zelf met het geven van workshops en meditaties over het creŽren van je droomleven op elk denkbaar vlak (zie ook kopje media) en heeft ze cliŽnten begeleidt bij het veranderen van hun leven in de gewenste richting. Haar uitzonderlijke talent (;-) ) om het overgrote deel van de dag te dagdromen en deze dromen te gaan gebruiken ter creatie van haar leven, tesamen met haar voorliefde voor positiviteit en kleurigheid, vormden eind 2008 de basis voor The Magic Factory.

In de jaren die volgden dook Tanja nog dieper in de materie van de Wet van de Aantrekkingskracht. Ze bestudeerde, zowel in praktische als in wetenschappelijke zin, de tastbare (ego-patronen, schaduwkanten, identiteit, biologie, maatschappij) en niet tastbare mechanismen (bronkracht van het individu, universele wetten, vijfdimensionale helpers) die ten grondslag liggen aan verandering en creatie van zowel het negatieve, ongewenste als het positieve, gewenste.

Naast ruime kennis en ervaring op het gebied van de Law Of Attraction, NLP en Hypnose, weet Tanja veel van voeding en afvallen. Sinds 2011 volgt ze een aangepast dieet waarmee ze zichzelf heeft verlost van diverse psychische en lichamelijke aandoeningen (waaronder depressie, stress, burnout en chronische ontstekingen). Tanja geeft workshops en meditaties op het gevied van een slank leven leiden en workshops op het gebied van Raw Food.

Zonder alle kennis aan de uitdagingen van het leven te toetsen, blijft wetenschap precies dat: weten op een schap. En daarom is het voor Tanja van groot belang om alles te toetsen aan het leven of misschien wel het leven te toetsen aan de kennis. Al deze opgedane levenservaring, kennis en training, gegarneerd met een laag intuÔtieve vermogens, zet Tanja met liefde en warmte in om haar cliŽnten -zowel individueel als in groepsverband- te begeleiden naar het leven van hun dromen.